Sex appeal-ul, secretul cu care poţi să cucereşti orice bărbat. Află cum poţi să fii mereu sexy şi irezistibil

Lumea abundă în femei frumoase care însă nu inspiră nici o urmă de sex appeal. Bărbaţii întorc însă capetele după acelea care ştiu să îşi pună în valoare calităţile şi care au încredere în forţele proprii. Totul depinde de atitudinea sexy, iar tu poţi să ţi-o însuşeşti foarte repede.

23 oct. 2014, 08:20
Sex appeal-ul, secretul cu care poţi să cucereşti orice bărbat. Află cum poţi să fii mereu sexy şi irezistibil

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa fii mereu sexy si irezistibila si sa atragi toate privirile asupra ta:

Invata sa-ti iubesti zona intima

Studiaza-ti cu atentie zonele erogene si concentreaza-te asupra partilor intime. Pe masura ce vei incepe sa te cunosti mai bine, te vei iubi tot mai mult si vei capata increderea in tine de care ai nevoie pentru a te simti sexy.

Ai grija sa mirosi bine tot timpul

Simtul olfactiv este foarte important. Foloseste creme, lotiuni si parfumuri pentru fiecare parte a corpului si te vei simti minunat in pielea ta.

Citeşte şi Melancolie şi sex-appeal: Arma secretă de seducţie

Imbraca-te sexy

Invata sa te imbraci astfel incat sa te simti atragatoare, fara a deveni vulgara. Un decolteu adanc nu se potriveste cu o fusta scurta si stramta, dar daca alegi doar unul dintre ingrediente vei atrage multe priviri.

Ai incredere in tine

Daca tu te consideri sexy, cei din jur te vor vedea la fel. Fii increzatoare in puterea ta de seductie si vei observa ca vei avea mai mult succes la barbati cu aceasta atitudine.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.