Sex cu bunica în pat. Amanta a fost înjunghiată de iubita geloasă

O femeie de 35 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de iubita amantului ei. Conflictul ar fi pornit după ce aceasta a fost srprinsă în pat cu amorezatul. Culmea, cei doi nu s-au sfiit că în acelaşi pat cu ei dormea şi bunica bărbatului.

30 ian. 2018, 08:55
Sex cu bunica în pat. Amanta a fost înjunghiată de iubita geloasă

O tânără din Iaşi şi-a surprins iubitul în timp ce se iubea cu amanta chiar sub ochii bunicii sale. Intamplarea a avut loc in comuna ieseana Costuleni, acolo unde Adi şi Mariana trăiau o frumoasă poveste de dragoste până să apară, ca din senin, o altă tânără.

Adi a invitat-o pe tânăra în vârstă de 35 de ani în casă, în timp ce iubita lui era plecată. Când aceasta s-a întors, l-ar fi găsit pe bărbat în tandreţuri cu presupusa amantă, chiar sub ochii bunicii sale în vârstă de 96 de ani. Adi nu a recunoscut nimic şi a spus că totul este o făcătură.

„Iubita mea a plecat de acasă, iar vecina a venit până la mine. Când s-a întors soţia, m-a găsit în casă cu ea, dar nu făceam nimic. Cum să fac cu bunica de faţă, are 96 de ani. Doamne fereşte!”, a spus barbatul, potrivit bzi.ro.

Din gelozie, iubita barbatului a pus mana pe un cutit si a taiat-o pe presupusa amanta la spate.

Vecinii spun că duminică seara, atunci când s-a petrecut incidentul, atât iubita, cât şi amanta bărbatului erau sub influenţa alcoolului. Totuşi, politiştii din Iaşi au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

În acest caz a fost deschis un dosar penal şi se fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.