Sex-eticheta: Ce greşeli nu trebuie să faci în pat

Sexul nu este doar ce se petrece între cearşafuri, ci o întreaga experienţă care începe cu preludiul şi se termină cu îmbrăţişările de după orgasm. Oricare dintre aceste etape poate fi distrusă dacă încalci o regulă de bune maniere.

RomaniaTV.net
27 mart. 2013, 21:15
Sex-eticheta: Ce greşeli nu trebuie să faci în pat

Iată 6 greşeli pe care ar fi bine să nu le (mai) faci în pat.

 1. Pleci imediat după sex

Nu-şi închipuie nimeni că va urma o cerere în căsătorie după prima noapte de sex, însă nici să pleci imediat după, eventual fără ca măcar să-i spui la revedere, nu se cade. Poate că nu ţi-a plăcut, poate că ai alte treburi de făcut, nu contează! Ţine de etichetă…

 2. Adormi imediat după sex

Deşi nu e la fel de grav că în cazul în care dispari după sex, nici să adormi după ce faci sex nu e aşa o încântare. Asta nu înseamnă că trebuie să staţi la poveşti toată noaptea, însă câteva clipe în care să va îmbrăţişaţi şi să vă spuneţi noapte bună n-ar strica.

 3. Aşternuturi murdare

Atunci când inviţi pe cineva la tine acasă, chiar dacă nu ai intenţia de a face sex, ar fi bine să ai aşternuturi curate, în caz că…. Cine s-ar mai gândi la o fierbinte partidă de sex când ştie că pielea îi va intra în contact cu cearşafurile tale nespălate de câteva săptămâni bune, să nu zicem luni, că ar fi grav.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.