SEX-HOROSCOP: Cum să-l înfierbânţi pe iubitul tău de Crăciun

Un costum sexy de Crăciuniţă este perfect ca să-l dai pe spate pe bărbatul din Balanţă. Află care este trucul ideal pentru iubitul tău!

17 dec. 2012, 10:00
SEX-HOROSCOP: Cum să-l înfierbânţi pe iubitul tău de Crăciun

Săgetător. Alege un costum foarte sexy, de spiriduş nebunatic. Iubitul tău din Săgetător va fi cu siguranţă impresionat.

Capricorn. Un costum clasic de Crăciuniţă sexy îl va atinge în punctul sensibil pe bărbatul din zodia Capricorn. Include şi jocurile erotice în care el este cel dominat.

Vărsător. Un costum sexy de Crăciuniţă este alegerea perfectă în ceea ce priveşte ţinuta. Nu uita să te „aprovizionezi” şi cu câteva jucării sexuale.

Peşti. Deghizează-te într-un om de zăpadă sexy şi fierbinte pentru iubitul tău din zodia peşti. Oferă-i o noapte absolut incendiară!

Berbec. O ţinută extrem de sexy este suficientă să-i iei minţile iubitului tău din zodia berbecului. Pregăteşte şi două cocktailuri pentru ca atmosfera să fie de-a dreptul incendiară!

Taur. Pregăteşte-i iubitului tău din Taur o masă absolut delicioasă. Apoi îmbracă o lenjerie extrem de sexy, specială pentru Crăciun.

Gemeni. Alege o costumaţie sexy, dar şi amuzantă. Gândeşte-te apoi la câteva jocuri erotice care să-i stârnească imaginaţia.

Rac. Un costum care să-ţi pună sânii în valoare îi va atrage cu siguranţă atenţia iubitului tău din zodia racului. Îi plac la nebunie surprizele.

Leu. Alege o rochiţă de Crăciuniţă extrem de sexy şi nu uita să asortezi şi mănuşile lungi şi negre, care te transformă într-o apariţie foarte elegantă.

Fecioară. Ce-ai zice de o cină festivă pentru doi pregătită purtând un costum sumar de gospofină extrem de sexy?

Balanţă. Alege o costumaţie sexy şi foarte elegantă, dar înainte de asta, nu uita să pui muzică perfectă pentru amor, alege cel mai bun vin roşu posibil şi câteva gustări absolut senzaţionale.

Scorpion. Alege o costumaţie foarte sexy, cu fâşii de piele şi lanţ. Îi vei face Sărbătorile mult mai interesante.