Sex la închisoare. Medicinista rămasă gravidă a beneficiat de vizite intime

Răsturnare de situaţie în cazul studentei din Timişoara, condamnată la 20 de ani pentru că a ucis un bărbat în căminul Facultăţii de Medicină. Tânăra spune că este însărcinată şi cere să fie eliberată. Potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului Arad, unde este încarcerată, Carmen Bejan a rămas însărcinată după ce a beneficiat de vizite intime în închisoare.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 11:10
Sex la închisoare. Medicinista rămasă gravidă a beneficiat de vizite intime

„Penitenciarul Arad nu a luat nicio măsură legată de acest caz. Noi am aflat de pe site-ul instanţei de judecată că fata a făcut o cerere ca să fie eliberată pentru că a rămas însărcinată. În funcţie de ce va hotărî instanţa, vom ştii ce vom face în continuare”, a declarat la România TV, Ioan Iovescu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarul Arad.

Carmen Bejan a depus o cerere de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea, iar termenul de judecată a acesteia este 16 ianuarie, potrivit Tribunalului Arad, informează Mediafax. În cerere, tânăra menţionează că este însărcinată, însă nu precizează în câte luni. Fosta studentă cere să nască în libertate şi să i se permită să stea un an cu copilul acasă.

Tânăra nu precizează cine este tatăl copilului, iar reprezentanţii Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad, unde este încarcerată, nu au putut oferi deocamdată mai multe informaţii.

Surse din cadrul Penitenciarului au declarat că Bejan a beneficiat de vizite intime în închisoare şi astfel a rămas însărcinată.

Potrivit surselor citate, citate de Mediafax, fosta studentă condamnată pentru crimă s-a încadrat în prevederile legale care acordă persoanelor private de libertate dreptul la vizite intime trimestriale, cu soţul/soţia sau concubinul/concubina.

Conducerea Penitenciarului nu a dorit să ofere nicun fel de informaţii legate de viaţa intimă a acesteia. Reprezentanţii Biroului de presă al penitenciarului afirmă că Bejan a depus o cerere în care solicită să îi fie respectată viaţa intimă şi să nu fie date publicităţii niciun fel de informaţii cu caracter personal.

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Arad, Carmen Bejan a depus recent o cerere de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea, iar termenul de judecată a acesteia este 16 ianuarie. În cerere, Carmen Bejan menţionează că este însărcinată, însă nu precizează în câte luni.

În iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea, cei doi studenţi la Facultatea de Medicină din Timişoara care au ucis şi tranşat un bărbat, la 20 de ani de închisoare cu executare.

În vara anului 2009, cadavrul tranşat al unui bărbat a fost găsit într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc din Timişoara. Sergiu Florea şi Carmen Bejan, pe atunci în vârstă de 20 de ani şi studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi în 2 august 2009.