Sex la Titularizare. Bani şi favoruri sexuale cerute unei femei ca să devină profesoară

Un ieșean a cerut bani şi favoruri sexuale de la o femeie care dorea să devină profesoară. Victima a depus plângere la Poliţie, iar invidul va fi trimis în judecată.

RomaniaTV.net
27 sept. 2019, 12:33
Sex la Titularizare. Bani şi favoruri sexuale cerute unei femei ca să devină profesoară

Procurorii susţin că, în perioada 11 ianuarie – 27 aprilie 2017, un bărbat din Iaşi ar fi pretins bani şi favoruri sexuale de la o tânără care urma să susţină examenul de titularizare în vederea ocupării unui post la o unitate de învăţământ din municipiul Iaşi. Banii urmau să ajungă la o presupusă „pilă” pe care ar fi avut-o bărbatul la Inspectoratul Şcolar Judeţean, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„În sarcina inculpatului M.D.V. s-a reţinut că, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi la intervale scurte de timp, respectiv în perioada 11.01.2017 – 27.04.2017, a pretins pentru sine de la o persoană foloase de natură sexuală şi a pretins pentru altul sume de bani, iniţial suma de 5.000 euro, după care în final solicitând 1.500 euro, lăsând să se creadă că poate interveni pe lângă un inspector şcolar din cadrul ISJ Iaşi şi promiţând că-l va determina pe acesta să îndeplinească un act contrar atribuţiilor de serviciu, respectiv să-i asigure persoanei respective o notă la examenul de titularizare 2017”, a precizat un reprezentant al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.