SEX TAPE cu Hulk Hogan. Actorul, filmat în „tandreţuri” cu soţia celui mai bun prieten VIDEO

Actorul Hulk Hogan este protagonistul unui nou scandal sexual izbucnit la Hollywood.

RomaniaTV.net
05 oct. 2012, 10:29

Hulk Hogan a fost filmat în timp ce face sex cu o femeie care în mod evident nu era soţia lui, ci, se pare, soţia celui mai bun prieten al său. Un clip de un minut din înregistrarea de 30 de minute a fost dat publicităţii de site-ul Gawker.com.

Imaginile sunt de-a dreptul fierbinţi, iar femeia, care seamănă izbitor cu Heather Clem, fosta soţie a Bubba the Love Sponge, un faimos DJ din SUA, pare că este foarte mulţumită de prestaţia musculosului de 59 de ani.

În urmă cu câteva luni se zvonise deja că pe piaţa neagră a apărut o înregistrare porno cu Hogan, dar atunci actorul a afirmat că a fost „filmat în secret”.

Înregistrarea de 30 de minute a ajuns acum la cei de la Gawker.com şi a fost făcută publică parţial. VEZI VIDEO AICI

La începutul înregistrării Hogan a fost filmat în timp ce presta „servicii” orale, dar este întrerupt de un alt bărbat care se pare că se afla în cameră şi despre care s-a speculat că ar fi chiar Bubba. Cei trei protagonişti ai înregistrării schimbă câteva cuvinte, iar apoi cel de-al treilea bărbat, care nu este filmat, părăseşte scena.

Hogan şi femeia din cameră trec apoi la acţiune şi nimic nu pare să îi deranjeze, nici măcar un apel telefonic primit de wrestler, scrie Gawker.com. După consumarea actului, cei doi au mai petrecut câteva minute împreună, iar apoi Hulk a făcut un duş, s-a îmbrăcat şi a plecat, deoarece urma să se întâlnească cu fiul său, Nick.

Cei de la Gawker.com precizează că DVD-ul le-a fost trimis de o sursă care a dorit să-şi păstreze anonimatul şi care nu a vrut niciun ban pentru DVD şi subliniază că nu se ştie când a fost înregistrat acest sex tape.

Hulk Hogan este în prezent căsătorit cu Jennifer McDaniel, pe care a luat-o de soţie în 2010, la un an de la despărţirea de Linda Hogan, care a pus capăt mariajului din cauză că actorul îi fusese infidel.