„SEX TAPE” cu Miley Cyrus: O înregistrare deocheată cu celebra cântăreaţă a devenit VIRALĂ pe Facebook

Miley Cyrus a fost expusă publicului într-o ipostază dezonorantă, după ce răuvoitori ahtiaţi după popularitate şi bani au încercat să o compromită pe cântăreaţă. O pretinsă "sex tape" cu artista şi noul său prieten a circulat câteva săptămâni pe reţeaua de socializare Facebook, devenind virală.

RomaniaTV.net
25 apr. 2014, 09:06
„SEX TAPE” cu Miley Cyrus: O înregistrare deocheată cu celebra cântăreaţă a devenit VIRALĂ pe Facebook

Escrocheria a fost astfel concepută încât să îi păcălească pe utilizatorii reţelelor de socializare Facebook şi Twitter să dea „click” pe aşa-zisa „sex tape”, dar nu mai înainte de a da „share” pentru a deschide, chipurile, aşa-zisa  înregistrare video cu Miley Cyrus şi prietenul ei făcând sex. 

După ce utilizatorii făceau aceste operaţiuni, aflau că nu există, practic, nicio înregistrare compromiţătoare cu artista în genul unei „sex tape” şi că click-urile lor erau automat redirecţionate către un site de Internet creat special pentru a semăna cu reţeaua Facebook, completat şi cu comentarii false, scrie theepochtimes.com.

Citeşte şi Miley Cyrus e DĂRÂMATĂ. „Îmi doresc să fi MURIT şi eu!”

Toată „scamatoria” fusese făcută de către escroci doar ca să câştige bani, iar falsul site să fie astfel popularizat cu mai multă uşurinţă. O anchetă este în curs de desfăşurare.