Sexting – Ghid de utilizare

Sextingul îţi poate condimenta viaţa intimă în cel mai inedit mod. Pe cât este de interesantă, transmiterea de mesaje cu caracter sexual poate deveni riscantă, dacă nu urmezi câteva reguli simple.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 08:05
Sexting – Ghid de utilizare

Sextingul s-a născut în Statele Unite şi constă în transmiterea de sms-uri conţinând texet sau imagini explicite. Obiceiul este foarte răspândit, chiar şi în rândul vedetelor, unele dintre ele descoperite de hackeri, iar mesajele lor publicate mai apoi pe internet. Probabil că hackerii nu stau şi cu ochii pe telefonul tău, aşa că poţi încerca să-ţi condimentezi un pic viaţa de cuplu şi poţi să o faci fără riscuri dacă urmezi câteva reguli simple.

1. Fii prudentă! Nu face sexting cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o sau în care nu ai deplină încredere, s-ar putea întoarce împotriva ta. Şterge fotografiile sau filmele îndrăzneţe care te-ar pune în ipostaze jenanante dacă ai pierde telefonul. Pe cât posibil, nu folosi un telefon foarte performant.

2. Alege cu grijă momentul! E minunat să ai fanstama de a-ţi excita bărbatul în orice moment al zilei dar gândeşte-te cum ar fi ca un mesaj “hard” să ajungă la el chiar când e într-o şedinţă importantă. Tatonează, începe cu un mesaj nevinovat înainte de a începe ostilităţile.

3.Nu te preface! La o adică sextingul are drept scop elibearea de tabu-urile sexuale, deci puteţi merge mai departe decât aţi merge de obicei. Experţii sunt de acord – nimic nu-l va excita mai mult decât o fotografie cu tine în lenjerie intimă în faţa oglinzii şi, de ce nu, chiar goală într-o poziţie lascivă. Citeşte mai mult pe tabu.ro


loading...