Sexul în funcţie de zodie. Ţi se potriveşte?

Află cât de înnebunit eşti după sex, dar şi cu ce intensitate trăieşti activitatea din dormitor, în funcţie de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

25 apr. 2015, 06:28
Sexul în funcţie de zodie. Ţi se potriveşte?

Sexul zodiilor de Foc. Se spune despre aceşti nativi că sunt cei mai apreciaţi parteneri, asta datorită înflăcărării specifice, pe care o transpun în dormitor. Cu toate că preferă mai degrabă cantitatea în locul calităţii, Berbecii conduc topul semnelor de foc, urmaţi îndeaproape de Leu şi Săgetător, asta dacă cel din urmă nu-şi pune la contribuţie imaginaţia bogată.

Sexul zodiilor de Pământ. Aici, se remarcă Taurul, urmat de Capricorn. La polul opus se află Fecioara, o zodie destul de frigidă, spun astrele, cu toate că tot timpul se gândeşte la sex. Chiar dacă sunt extrem de geloşi, Taurii oferă clipe de neuitat partenerilor, în timp ce Capricornii vin mereu cu ceva nou în dormitor.

Sexul zodiilor de Aer. Gemenii sunt în top, cu o dorinţă enormă de a acumula cât mai multă experienţă sexuală. Asta îi face amanţi desăvârşiţi, dar nu tocmai parteneri ideali pentru o relaţie de lungă durată. Pe de altă parte, Balanţa are o tehnică aparte de a flirta şi reuşeşte să te aducă în dormitor fără prea mare efort, lucru pe care îl regretă a doua zi. Vărsătorilor le place foarte mult să colecţioneze parteneri, de unde şi pofta mare de sex, pe care o transformă într-un joc al seducţiei.

Citeşte mai multe pe revista TEO