Sexul OCAZIONAL creşte stima de sine

Cercetătorii au studiat efectele sexului ocazional şi au ajuns la concluzia că persoane care îl practică nu îşi pierd stima de sine, ci, din contră, se simt mult mai bine după o partidă de acest gen.

RomaniaTV.net
25 iun. 2014, 21:01
Sexul OCAZIONAL creşte stima de sine

Studiul specialiştilor americani a fost publicat de către Universitate New York. Cercetările făcute pe un grup de voluntari au arătat că nu s-au simţit deloc umiliţi după o partidă de sex ocazional, ci , din contră, stima de sine şi încrederea în farmecul lor au crescut după o aventură de-o noapte.

Subiecţii au ţinut un jurnal personal timp de 12 săptămâni, în care au scris tot ceea ce li s-a întâmplat şi cum s-au simţit în perioada în care au făcut sex ocazional. Impresiile consemnate în jurnalele lor au fost aproape aceleaşi, atât în cazul bărbaţilor, cât şi în cel al femeilor.

„În ceea ce-i priveşte pe cei care nu au restricţii din punct de vedere sociosexual, sexul ocazional este asociat cu un nivel ridicat al stimei de sine, satisfacţie personală şi un grad scăzut de depresie şi anxietate”, explică specialiştii. Ei îi avfertizează însă pe toţi cei care practică sexul ocazional să folosească metode de protecţie împotriva bolilor sexuale transmisibile pe această cale.

 


loading...
Partenerii noștri