Sexy-judecătoarea care a încins sălile Tribunalului: A pozat în „iepuraş” cu blăniţă roz

Sex-appeal în sala de judecată. După ce în facultate a făcut furori într-o revistă în care a pozat sumar îmbrăcată, acum o fostă iepuraş a schimbat desuurile cu roba de judecător. Este vorba de o tânără magistrată de la Judecăria Cluj-Napoca.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 06:57

Sexy-judecătoarea Ruxandra Popa, de la Judecătoria Cluj Napoca, ascunde în mapa profesională un secret de care a încercat, cu greu, să scape. Magistratul a pozat, în 2007, în postura de iepuraş sau „fata din grădină” pentru un săptămânal din Sibiu, concurând pentru concursul „Frumoasele Sibiului”, scrie evz.ro.

Un an mai târziu a dat examen la Institutul Naţional de Magistratură şi a intrat cu o notă foarte mare. Şefii judecătoarei nu ştiu că aceasta a pozat din postura de iepuraș. Vicepreşedintele Judecătoriei Cluj Napoca, judecătorul Lucian Mihăiţă, a spus că este sigur că aceste fotografii au fost făcute înainte ca Ruxandra Popa să devină judecător. 

În 2007, Ruxandra Popa era studentă la Facultatea de Finanţe Bănci şi la cea de Drept. Textul din „Sibianul” e siropos şi începe cu un iepuraş pe care judecătoarea l-a primit în dar de ziua ei. „E micuţ, are blană albă şi urechile roz. I-am dat numele Pinky. Nu credeam că mă voi ataşa atât de mult de un animal. Mi-am făcut chiar şi poze cu el”, spunea Ruxandra.

Ca să arate cât de tare îşi iubeşte iepuraşul, Ruxandra Popa a acceptat să fie fotografiată într-un body, înfăşurată într-o blăniţă roz şi purtând pe cap urechi roz.

Acum, colegii ei spun că sex-appeal-ul le taie respirația. „Când trece pe lângă tine, invariabil te face să întorci capul. Are ceva electrizant”, spune un judecător clujean.