Sexy la televizor, dar evlavioase în realitate. Care sunt vedetele ce NU FAC SEX şi ţin POST VIDEO

Sunt sexi la televizor, dar în realitate sunt evlavioase. Postul Crăciunului este ţinut cu sfinţenie de mai multe vedete. Simona Sensual a mărturisit în exclusivitate pentru România TV, că, pe lângă interdicţiile alimentare, în această perioadă şi-a luat adio şi de la plăcerile trupeşti.

03 dec. 2014, 17:07
Sexy la televizor, dar evlavioase în realitate. Care sunt vedetele ce NU FAC SEX şi ţin POST VIDEO

O altă vedetă, Sonia Trifan, se roagă zilnic şi ţine post negru. Designerul Sonia Trifan merge cât de des poate la biserică şi a scos din dietă alimentele interzise în post.

Vinerea întotdeauna post negru până când apune soarele. Eu întotdeauna mă rog zilnic. În fiecare dimineaţă, când mă trezesc, după ce mă spăl, pentru că aşa trebuie să fii curat în faţa lui Dumnezeu, aprind o lumânare„, a declarat designerul pentru România TV.

 

O altă vedetă care nu sare niciun post este Simona Sensual. Pentru ea, postul este strict. De multe ori preferă preparatele chinezeşti, care au mai multe arome. Vedeta a recunoscut însă că nu doar alimentaţia contează în post.

Citeşte şi BOMBĂ! Simona Sensual este însărcinată! Cine este tatăl?

De cel puţin de 2 ori pe an, de Crăciun şi de Paşte trebuie să ne detoxificăm. Sunt multe preparate pe care le poţi face să eviţi carnea. Aşa cum ai gătit preparate din carne, poţi găti conopidă, vânăta, le dai o aromă specială şi pot substitui foarte bine carnea. Avem voie să mâncăm sâmbăta şi duminica şi în zilele de sărbătoare. Tre  să fii mult mai bun, uman, să te înfrânezi, să nu faci excese culinare, excese negative, gândurile negre. Evident că implică şi abstinenţa, eu mă simt bine. Dacă asta cere un sacrificiu, eu îl fac„, a povestit Simona Sensual.