Sezonul Berbec 2023. Ce foc se aprinde pentru zodii

Această eclipsă solară cade în Berbec, dând startul unui nou ciclu de eclipse, aducând un val de noi oportunități și unele dintre cele mai bune energii de manifestare pe care le vom experimenta pe tot parcursul anului.

31 mart. 2023, 07:29
Sezonul Berbec 2023. Ce foc se aprinde pentru zodii

Sezonul Berbec 2023 aprinde un nou foc. Poartă niște energii incredibil de îndrăznețe, vibrante și proaspete, care se simt ca o lume cu totul nouă.

Începând cu echinocțiul 20-21 Martie, sezonul Berbec durează până pe 20 Aprilie. În acest timp, experimentăm o frumoasă Lună Nouă din Berbec pe 21 Martie, Pluto mutandu-se în Vărsător pentru prima dată în peste 200 de ani pe 23 Martie, o Lună Plină în Balanță simpatică și echilibrată pe 5 Aprilie, o Eclipsă de Soare incredibil de puternică și supraîncărcată pe 19 Aprilie.

Această eclipsă solară cade în Berbec, dând startul unui nou ciclu de eclipse, aducând un val de noi oportunități și unele dintre cele mai bune energii de manifestare pe care le vom experimenta pe tot parcursul anului.

Să aruncăm acum o privire la ceea ce este rezervat pentru fiecare semn al zodiacului.
Berbec
Bun venit în sezonul tău! Este timpul să începi o nouă călătorie în jurul Soarelui și ai de partea ta o parte dintre cele mai bune și mai strălucitoare energie. Luna Nouă Berbec de pe 21 Martie, îți va stimula motivația și te va face să te miști într-o direcție mai strălucitoare. Dacă ziua ta de naștere cade în decurs de 3 zile de la această Lună Nouă, vei avea cu tine o parte din această incredibilă energie de căutare a oportunităților pe tot parcursul anului. Folosește-l pentru a căuta oportunitățile pe care le dorești! Toate lucrurile sunt posibile!

Luna plină în Balanță, la începutul lunii Aprilie, pe 5 Aprilie, poate stârni problemele inimii, făcându-te să iei în sfârșit o decizie cu privire la o relație important din viața ta. Alternativ, te poate determina să dezvolți o conexiune mai profundă cu cineva apropiat. Poate că persoana pe care ai căutat-o a fost chiar acolo tot timpul. Pluto face o mișcare o dată în viață în Vărsător pe 23 Martie, ceea ce aduce o energie rară în câmpul nostru cosmic. Pluto în Vărsător va fi probleme provocatoare legate de rețeaua și comunitatea ta. Dacă ai un proiect pe care dorești să-l lansezi, rețeaua ta de cunoscuți se poate dovedi a fi cel mai valoros activ al tău. Pe măsură ce sezonul Berbecului se apropie de sfârșit, avem o eclipsă de Soare incredibilă pe 19 Aprilie.

Această eclipsă solară aduce cea mai bună energie de manifestare pe care o vom vedea pe tot parcursul anului, așa că plantează câteva semințe, expune-ți dorințele în Univers și vezi cum se aliniază lucrurile pentru ca tu să mergi mai departe. Există o energie fantastică și extrem de creativă pe tot parcursul sezonului, așa că folosește-o în avantajul tău. Dacă ziua ta de naștere se apropie de Eclipsa de Soare de pe 19 Aprilie, anul următor va fi unul extrem de creativ și probabil vei vedea multe dintre visele și vizualizările tale devenind realitate.

Taur
Sezonul Berbec începe cu o Lună Nouă a Berbecului pe 21 Martie. Această Lună Nouă poartă o energie incredibil de puternică pentru noi începuturi. Dacă te-ai simțit puțin nemotivat și apatic, această energie a Lunii Noi te va încuraja să iei măsuri și să pui mingea în mișcare cu lucrurile pe care dorești să le realizezi. Dacă trebuie să-ți cauți un nou loc de muncă sau să cauți noi oportunități, această Lună Nouă este un moment fantastic pentru a acționa. Nu lăsa ocazia să se irosească, chiar și o mică acțiune te poate ajuta să profiți la maximum de această energie proaspătă incredibilă. La scurt timp după această Lună Nouă puternică, Pluto se mută în Vărsător pentru prima dată în viața noastră.

Pluto se mișcă la fiecare două decenii și ceva, ceea ce face din aceasta o energie deosebit de rară și specială cu care să lucrezi. Pluto a fost într-un alt semn de pământ, Capricorn, așa că mutarea sa în semnul de aer al Vărsătorului îți poate aduce o oarecare ușurare. S-ar putea să simți că ai ajuns la sfârșitul unei lungi călătorii de transformare. Pe măsură ce trecem în Aprilie, suntem întâmpinați cu Luna Plină în Balanță pe data de 5. Această Lună Plină deține niște energii curative frumoase, amintindu-ne să ne întoarcem la starea noastră de totalitate. Apoi trecem în sezonul de eclipsă cu o eclipsă solară din Berbec pe 19 Aprilie.

Aceasta este o eclipsă uluitoare, care aduce unele dintre cele mai frumoase, proaspete și mai inspirate energii! Folosește această Lună Nouă pentru a planta semințe și pentru a face pași înainte. Există mult avânt de-a lungul sezonului Berbec, dar pe măsură ce ajunge la sfârșit, Mercur se va pregăti să retrogradeze tocmai la timp pentru sezonul Taur. Ia măsuri mai devreme în Sezonul Berbec, deoarece până ajungem la sfârșit, va trebui să te oprești și să îți tragi respirația de la toate actualizările energetice.

Evenimente astrologice APRILIE 2023. Începe sezonul eclipselor și al retrogradelor!

Gemeni
Pe 26 Martie, Marte vă lasă în sfârșit semnul Gemeni acolo unde a fost din August 2022. Marte a petrecut foarte, foarte mult timp în colțul tău de zodiac, reelaborându-ți motivațiile și nivelurile de energie. Dar acum a plecat, ajutând la găsirea soluțiilor și închiderea a orice din viața ta care s-a simțit neterminat sau în suspans. Luna Nouă a Berbecului din 21 Martie aduce valuri de energie proaspătă în cerurile noastre cosmice, inspirându-ne să gândim diferit și să creăm noi proiecte pentru noi înșine.

Energia creativă este ridicată, așa că dacă există ceva ce dorești să creezi sau să declanșezi, această Lună Nouă oferă inspirația perfectă pentru a acționa. Pe măsură ce trecem în Aprilie, suntem întâmpinați cu Luna Plină în Balanță pe data de 5. Pe măsură ce cade într-un alt semn de aer, vei simți vibrațiile vindecătoare din jurul acestei Luni Pline. Tu experimentezi o vindecare într-o relație sau ai o conștientizare mai profundă a modului în care alegi să te prezinți altora.

Cele trei zodii care se vor bucura de protecţie divină în preajma Paştelui! Norocul le zâmbește celor care îndrăznesc

După această Lună Plină, trecem în Sezonul Eclipselor. Eclipsele sunt întotdeauna un timp extrem de transformator. Prima eclipsă este o eclipsă solară de Lună Nouă în semnul Berbecului. Atingând apogeul pe 19 Aprilie, această eclipsă solară de Lună Nouă are o energie fantastică pentru manifestarea și stabilirea intențiilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.