Sezonul de agrement pe Lacul Herăstrău se deschide duminică

Primăria Municipiului București, prin Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, va deschide duminică, 1 aprilie 2012, sezonul de agrement pe Lacul Herăstrău (Pavilion H).

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 12:00
Sezonul de agrement pe Lacul Herăstrău se deschide duminică

La Debarcaderul Central vor fi disponibile 5 ambarcațiuni de agrement (Bucur, Băneasa, Otopeni, Dâmbovița și Aurora) cu o capacitate totală de 430 de locuri.

“Ne dorim să oferim tuturor bucureștenilor, care vor fi prezenți în parc începând de duminică, condiții cât mai sigure și confortabile pentru plimbările cu vaporașele pe Lacul Herăstrău. Vom menține prețul biletelor la nivelul celor din anii trecuți, astfel încât tot mai mulți vizitatori să își permită să vină împreună cu familia în aceste zone de agrement”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

Duminică, 1 aprilie, accesul pentru plimbări cu vaporașele va fi gratuit, iar începând de luni, 2 aprilie a.c., tarifele vor fi de 5 lei pentru adulți, respectiv 2 lei pentru copii și pensionari. Programul la Debarcaderul Central va fi zilnic de la ora 10.00-18.00.