Sezonul de tenis s-a deschis în Golf. Djokovic a debutat cu victorie

Djokovic şi David Ferrer s-au calificat în semifinalele turneului demonstrativ de la Abu Dhabi. Sârbul îl va întâlni vineri în semifinale pe Roger Federer.

RomaniaTV.net
29 dec. 2011, 16:44
Sezonul de tenis s-a deschis în Golf. Djokovic a debutat cu victorie

Crema tenisului mondial s-a reunit în acest sfârşit de an la Abu Dhabi, pentru un turneu demonstrativ care deschide practic sezonul 2012 în sportul alb. Novak Djokovic a început cu o victorie pregătirile pentru primul obiectiv ce şi l-a propus pentru anul viitor, păstrarea titlului la Australian Open.

Jucătorul sârb a câştigat cu 6-2, 4-6, 6-2 în faţa francezului Gael Monfils şi s-a calificat în semifinalele competiţiei, unde deja au fost acceptaţi direct Rafael Nadal şi Roger Federer. În celălalt meci al zilei, David Ferrer l-a învins pe al doilea francez prezent în turneu, Jo Wilfried Tsonga, de asemenea în trei seturi: 2-6, 7-6, 6-2.

Semifinalele sunt programate vineri, iar Djokovic îl va întâlni pe Federer, în timp ce Nadal va juca împotriva lui David Ferrer. Câştigătorul turneului va primi un cec în valoare de 250 de mii de dolari.