Sezonul VĂRSĂTORULUI oferă speranță acestor TREI zodii. Urmează momente fericite pentru ele!

Sezonul Vărsătorului își aduce și el contribuţia, se întorc lucrurile în bine pentru trei semne specifice ale zodiacului. Viața va deveni puțin mai excentrică atunci... dar într-un mod bun! Așadar, așteaptă-te la neașteptat.

28 ian. 2024, 11:16
Sezonul VĂRSĂTORULUI oferă speranță acestor TREI zodii. Urmează momente fericite pentru ele!

Sezonul Vărsătorului este în plină desfășurare! Energia de acum este despre a face limonadă din lămâi și a dansa cha-cha dacă trebuie să facem câțiva pași înapoi imediat după ce am făcut câțiva înainte. Totul depinde de mentalitate, iar trei semne ale zodiacului au cel mai mult de câștigat dacă se apleacă asupra acestui aspect.

Cu toții am început anul 2024 pe o notă pozitivă, din moment ce  Mercur a ieșit din retrograd chiar din prima zi. Așa că nu te mira dacă te simți gata să-ți îndeplinești rezoluțiile de Anul Nou și ești surprins de forța entuziasmului tău. Mercurul direct poate face asta oamenilor – în special unuia într-un semn de foc.

De asemenea, Marte, Mercur și Venus s-au mutat pe rând în Capricornul cel serios pe tot parcursul lunii ianuarie. Cu toții am devenit mai statornici în privința planurilor fără să ne aruncăm cu capul înainte în lucruri. Fie că este vorba despre cariera, viața ta amoroasă sau altceva, spiritul practic domină.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Desigur, Sezonul Vărsătorului își aduce și el contribuţia din 20 ianuarie încoace, și aici se întorc lucrurile în bine pentru trei semne specifice ale zodiacului. Viața va deveni puțin mai excentrică atunci… dar într-un mod bun! Așadar, așteaptă-te la neașteptat.

Acum, să ne concentrăm asupra celor trei semne ale zodiacului pentru care sezonul Vărsătorului aduce o urmă de speranță.

Rac
Dragă Rac, energia ta este hiperpractică și orientată către obiective. Acest lucru înseamnă că acum este momentul să faci pași mari în cariera ta și să te afirmi mai mult în nișa sau domeniul tău. Da, s-ar putea să întâmpini câteva provocări din partea celor care se simt amenințați de abilitățile și strălucirea ta, dar forțele cosmice sunt de partea ta. Nu ai nimic de temut.

Ar trebui să te încrezi în intuiția ta pe măsură ce îți petreci zilele în această lună. Energia puternică a Capricornului va acționa ca un contragreutate pentru procesele tale și te va proteja de pericolele unei perspective prea distorsionate. Te va ajuta, de asemenea, să faci distincție între schimbările emoționale influențate de hormoni (care afectează atât bărbații, cât și femeile) și adevărata voce a intuiției tale.

Dacă simți chemarea, intră într-o stare de meditație profundă cel puțin o dată în timpul lunii. Răspunsuri importante și mesaje ascunse te așteaptă în această călătorie. Unii dintre voi sunt, de asemenea, gata să aducă ceva nou și acest lucru te va ajuta să te așezi și să obții încrederea de care ai nevoie pentru a merge înainte.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Scăpăm de Uranus retrograd! Flerul financiar, intuiția, inspirația, simțul subtil funcționează mult mai bine

Capricorn
Dragă Capricorn, energia ta este extrem de ascuțită. Mintea ta va fi la cel mai înalt nivel (în principal datorită lui Mercur în Capricorn) și gata să te ajute să-ți atingi obiectivele. Literalmente, nu poți greși dacă folosești acest timp pentru a experimenta cu legea atracției.

Unii dintre voi trebuie să fie mai diligenti în privința alimentației, însă, și a stării voastre de sănătate în această lună. Energiile puternice ale pământului pot avea un efect de încetinire asupra corpului tău fizic. Contracarează-le cu exerciții fizice bune și alimente care să te detoxifieze din interior și să te facă să te simți ușor și puternic. Vizita la dentist este, de asemenea, indicată pentru tine.

Este posibil să experimentezi o încetinire în toate domeniile vieții tale. Privește-o cu înțelegere și permite perioadei să scoată la iveală latura ta mai compasională. Interacțiunea cu cei dragi în acest timp va fi cea mai bună pentru tine și pentru toți cei implicați.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.