Sfârșit crunt pentru o bucătăreasă româncă din Italia. A murit subit la 53 de ani. „A venit momentul să ne luăm rămas bun. A lăsat un gol imens în inimile noastre”

O familie de români din Italia trece prin momente foarte grele. Angela Nicu, o pricepută bucătăreasă, a murit subit la 53 de ani.

11 iul. 2023, 11:13
Sfârșit crunt pentru o bucătăreasă româncă din Italia. A murit subit la 53 de ani. „A venit momentul să ne luăm rămas bun. A lăsat un gol imens în inimile noastre”

Sfârșit crunt pentru o bucătăreasă româncă din Italia. Angela Nicu lucra ca bucătar-șef la restaurantul istoric La Cappa d’Oro din Stanghella (Veneto) de peste 20 de ani. Femeia a început să se simtă rău și a murit subit în timp ce se afla acasă, unde locuia cu soțul și nepoata ei.

Citește și Şeful CJ Harghita reclamă o acţiune ilegală de amplasare a 150 de cruci de lemn în Cimitirul eroilor din Valea Uzului

Sfârșit crunt pentru o bucătăreasă româncă din Italia

Sfârșit crunt pentru o bucătăreasă româncă din Italia. Angela făcea adevărate opere de artă culinare, spuneau clienții și apropiații care au gustat preparatele făcute de ea. Gătitul era o pasiune uriașă a ei și se bucura de fiecare dată când făcea acest lucru pentru cei dragi.

Echipa restaurantului a împărtășit vestea tristă prin intermediul unui postări pe Facebook, aducând un omagiu emoționant conaționalei noastre:

„A venit momentul să ne luăm rămas bun de la Angela: o colegă, o prietenă, o bucătăreasă extraordinară și o persoană cu adevărat specială. Este o profundă durere când ne dăm seama cât de bruscă a fost plecarea ei, lăsând un gol imens în inimile noastre.”

Colegii de la restaurant au spus că era de o generozitate și bunătate ieșite din comun.

„Angela era mult mai mult decât o colegă. Își arăta inima de aur prin acțiunile sale zilnice și dedicația neegalată în a-i sprijini pe ceilalți. Avea un spirit nobil și era o sursă de inspirație pentru toți cei care au avut onoarea să o cunoască”.

Citește și Bunicuța Cătălina trăiește din 300 de lei pe lună, într-o casă în care plouă și bate vântul. Uneori, poftește la carne: „Mereu se găsește cineva să-mi dea un colț de pâine, dar mi-e dor să mănânc niște carne”

La finalul postării lor, colectivul restaurantului în care românca lucra a adăugat un mesaj emoționant: „Angela, ne vei lipsi mai mult decât cuvintele pot exprima. Odihnește-te în pace, draga noastră prietenă! Suntem recunoscători pentru timpul pe care l-am petrecut împreună și pentru dragostea pe care ai adus-o în viețile noastre.”