Sfârșit cumplit pentru un copil de 13 ani și un bărbat de 30. Au murit pe loc, loviți de tren

Sfârșit tragic pentru un copil de 13 ani și un bărbat de 30 de ani din Vaslui. Cei doi au murit călcați de tren, în timp ce se plimbau cu căruța.

27 sept. 2023, 20:14
Sfârșit cumplit pentru un copil de 13 ani și un bărbat de 30. Au murit pe loc, loviți de tren

Accidentul s-a petrecut în localitatea Brăhășoaia, din județul Vaslui. Cei doi au murit pe calea ferată, după ce căruța în care se aflau a fost lovită de trenul Interregio Iași – București.

Citește și Accident grav pe Defileul Jiului. Sunt cinci victime, unul dintre autoturisme s-a răsturnat

Salvatorii au depus eforturi să le salveze viața, dar nu s-a mai putut face nimic, din păcate. Impactul a fost extrem de violent, iar din utilaj nu a mai rămas mare lucru.

Potrivit ISU Vaslui, pompierii au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare), o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate, la un accident feroviar produs în localitatea Brăhășoaia. În accident a fost implicat trenul InterRegio 1664 (Iași-București) și un atelaj hipo în care se aflau două persoane.

La intervenție s-a deplasat și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime care prezentau leziuni incompatibile cu viața. Victimele sunt de sex bărbătesc și au vârste de 13 respectiv 30 de ani.

Citește și Accident cu cinci răniţi pe DN1. Una dintre maşini s-a răsturnat în şanţ. Printre victime sunt şi trei copii