Sfârşit cumplit pentru un copil de bani gata. Tânăr de 18 ani, mort în accident cu maşina cadou de la părinţi

Sfârşit cumplit pentru un tânăr de 18 ani din Mureş! Din cauza vitezei extreme, a pierdut controlul maşinii de lux pe care o conducea şi s-a răsturnat în şanţ. În urma impactului, a fost aruncat din autoturism şi a murit pe loc. Tânărul tocmai absolvise liceul şi îşi luase permisul de conducere, iar zilele acestea susţinea examenul de bacalaureat.

10 iun. 2015, 06:16

Un accident grav s-a petrecut la câţiva kilometri de Sighişoara. Un tânăr ieşise la plimbare şi mai avea doar 10 kilometri până acasă, când a pierdut controlul volanului. Potrivit România TV, maşina a rupt parapeţii, câţiva copaci şi s-a răsturnat în şanţ. Tânărul a fost proiectat în afara bolidului, a ajuns sub roţi şi a murit pe loc. Felix îşi luase de curând permisul, iar maşina puternică pe care o conducea o primise cadou de la părinţi.

„O maşină BMW pentru un începător este un pericol. Poate fi exact ca o armă. Maşina este foarte puternica”, a explicat Silviu Catarama, instructor auto.

Prietenii şi familia sunt în stare de şoc.

„Pentru parintii adolescentului este o dubla tragedie si un dublu impact psihologic. pierderea copilului si in al doilea rand e sentimentul de vinovatie pentru ca i-au oferit copilului o jucarie mult prea puternica pentru o varsta frageda”, spune un psiholog.

În memoria lui Felix, apropiaţii au făcut un videoclip emoţionant pe care l-au postat pe internet.

Pagina de socializare a tânărului s-a umplut de mesaje.

Adolescentul avea visuri mari. După bacalaureat, urma să plece la studii în Germania. Părinţii se pregătesc însă acum să-şi conducă băiatul pe ultimul drum.