Sfârșit cumplit pentru un șofer de TIR român. A murit subit pe stradă, în Italia, în brațele unui prieten. „Credea că e o răceală”

Sfârșit tragic pentru un șofer român de TIR din Italia. Bărbatul de 38 de ani și-a pierdut viața în mod subit, pe stradă, în Italia.

04 iul. 2023, 21:38
Sfârșit cumplit pentru un șofer de TIR român. A murit subit pe stradă, în Italia, în brațele unui prieten. „Credea că e o răceală”

Laurențiu Lupchean era șofer de camion și lucra la o firmă de transport din Pasiano, Italia. Unul dintre prietenii lui cei mai buni a spus că nu suferea de nicio problemă de sănătate. Și, totuși, înainte să moară, a început să se simtă rău, însă a crezut că e o simplă răceală pe care n-a băgat-o prea mult în seamă.

Citește și Tupeul incredibil al unui șofer din Botoșani! Cum a încercat să scape de brațul lung al legii, după ce a depășit viteza legală

„Se plângea de o indispoziție de vineri seara, dar credea că este doar o răceală cauzată de aerul condiționat din camion. Nu a dat importanță acestui lucru. Am petrecut împreună seara de vineri într-un local din Oderzo”, a spus Silviu.

Laurențiu i-a spus prietenului său că se simte rău, apoi a leșinat. Tânărul a murit în brațele prietenului său. Medicii nu au reușit să-l mai salveze, în ciuda încercărilor de resuscitare. Conform raportului medical, Laurenţiu a avut parte de o moarte naturală.

Citește și Majoritatea șoferilor nu cunosc semnificația acestui indicator rutier. Ce trebuie să faci atunci când întâlnești acest semn de circulație

Româncă moartă în Italia în mod fulgerător

Nu e singurul caz de acest gen. O româncă a murit în Italia, zilele trecute, în mod fulgerător la doar 39 de ani. Mihaela Bajan s-a stins din viață din cauza unei pneumonii cu o evoluție fulgerătoare.

Mihaela Bajan, originară din Piatra Neamț, avea doar 39 de ani, era căsătorită și avea o fiică. Românca a murit în Spitalul San Salvatore. Aceasta ar fi acuzat probleme respiratorii cu câteva zile înainte de tragedie, motiv pentru care a fost internată. Starea ei s-a înrăutățit rapid și a murit după doar câteva zile.

Familia femeii a depus o plângere la poliție și vor cere o autopsie pentru a stabili dacă există vreo responsabilitate din partea medicilor.

Pierderea Mihaelei i-a șocat pe cei care au cunoscut-o și care acum îi aduc un ultim omagiu. Comunitatea din Celano o descrie pe conaționala noastră ca fiind dulce, bună și iubitoare.

„Dumnezeu să te ierte, suflet minunat! Prea tânără ai părăsit această lume”, a scris un prieten virtual pe Facebook.

„Condoleanțe! Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar vouă să vă dea Dumnezeu putere să treceți peste această durere imensă!”/ „Condoleanțe Gigi, Dumnezeu să o odihnească în pace! Nu îmi vine să cred așa ceva!”/ „De necrezut! Sincer”/ „Eu nu vreau să cred așa ceva! Iubita mea prietenă, să ai grijă de noi toți. Multă putere, Bajan Gigi!”, sunt alte câteva mesaje de condoleanțe din partea celor apropiați.