Sfârşit dramatic pentru un bătrân din Ploieşti. Şi-a pierdut viaţa când se întorcea de la o înmormântare

Un bătrân din Ploieşti a sfârşit dramatic chiar în a doua zi de Crăciun. Bărbatul de 66 de ani tocmai se întoarcea de la înmormântarea unei rude, când a fost izbit de o maşină chiar pe trotuar. Autoturismul a fost implicat într-un accident în urma căruia a fost aruncat pur şi simplu peste bietul bătrân.

RomaniaTV.net
26 dec. 2015, 20:38
Sfârşit dramatic pentru un bătrân din Ploieşti. Şi-a pierdut viaţa când se întorcea de la o înmormântare

Tragedia s-a produs în localitatea Tătărani, din judeţul Prahova. Bătrânul de 66 de ani se întorcea pe jos de la înmormântarea unei rude. În dreptul unui cap de pod însă, viaţa i-a fost curmată brusc.

„L-a azvârlit doi metri în sus, a căzut cu capul în gard, i-au căzut pantofii din picioare şi cu picioarele în sus s-a dus cu tot cu gard”

O maşină l-a izbit în plin pe bărbat, după ce şoferul a încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism. El spune că o şoferiţă nu s-a asigurat şi i-a tăiat brusc calea. În urma impactului, airbagurile de la maşină au sărit şi practic nu a mai văzut nimic.

„Mi-au sărit air-bagurile şi nu am mai văzut nimic. M-am trezit direct în gard”, a spus soferul.

Şoferul a observat nenorocirea abia când a coborât din maşină. Pompierii s-au chinuit zeci de minute să-l scoată pe bătrânul de 66 de ani de sub autoturism. Din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el.

Şoferiţa care nu s-a asigurat a ajuns la spital, însă medicii spun că este în stare stabilă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.