Sfârșit dramatic pentru un român din Italia! A hotărât să își pună capăt zilelor cu un flex

Un român care locuia în Velleteri a fost găsit mort în propria locuință. Înițial anchetatorii au crezut că este vorba despre o crimă, însă după mai multe cercetări se pare că bărbatul și-ar fi tăiat capul cu un flex.

30 nov. 2022, 14:13
Sfârșit dramatic pentru un român din Italia! A hotărât să își pună capăt zilelor cu un flex

Un român care locuia în Velleteri a fost găsit mort în propria locuință. Auroritățile au invetigat amănunțit, iar din câte se pare nu este vorba despre o crimă, ci despre o sinucidere.

S-a sinucis cu un flex

Momentan nu este nimic sigur, însă cele mai multe indicii conduc spre o sinucidere. Românul locuia la etajul doi al unei case, iar la primul etaj locuiesc fratele acestuia împreună cu soția sa.

Conform ilmamilio.it, bărbatul ar fi fost găsit mort  în casă de către o vecină. Aceasta ar fi fost deranjară de zgomotul puternic care se auzea în apartament. Imediat a mers să vadă ce se întâmplă acolo și a alertat de urgență autoritățile care au sosit imediat la fața locului, însă în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva pe bărbat, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Deși în primă fază au luat în calcul o posibilă crimă, din câte se pare tot mai multe indicii conduc spre varianta sinuciderii. Victima pare să-şi fi luat zilele, cu ajutorul unui flex cu care şi-a tăiat singură gâtul.

Citește și: Anastasia, o ucraineancă de 23 de ani, înjunghiată mortal de soț, în Italia, la doar câteva luni după ce au fugit împreună din calea războiului

Un român a provocat un accident mortal, în Italia

Un șofer român a zdorbit în cursul zilei de luni o ambulanță, în timp ce trecea pe rampa de intrare pe autostradă dintre ieșirea nord Ancona și Drumul de Stat 16, în zona Chiaravalle din Italia. În urma incidentului extrem de grav, s-a stins din viață atât șoferul ambulanței cât și pacientul care se afla în interior.

Citește și : Un bebeluş de doar două luni a fost găsit mort într-un apartament. Mama copilului are 15 ani, tatăl are 30 de ani