Un bebeluş de doar două luni a fost găsit mort într-un apartament. Mama copilului are 15 ani, tatăl are 30 de ani

Caz şocant în Ploieşti. Un bebeluş de doar două luni a fost găsit fără suflare într-un apartament din oraş. Mama copilului este şi ea minoră. În urma verificărilor, anchetatorii au stabilit că mama bebeluşului decedat are 15 ani şi este la a doua naştere, iar tatăl este un bărbat de 30 de ani.

23 nov. 2022, 13:43
Un bebeluş de doar două luni a fost găsit mort într-un apartament. Mama copilului are 15 ani, tatăl are 30 de ani

Moartea unui bebeluş de doar două luni este anchetată de poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4. Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor după ce un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat că un copil în vârstă de 2 luni a decedat în locuinţa sa din municipiul Ploieşti.

„În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani şi copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la faţa locului. Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a transmis IPJ Prahova.

Citeşte şi: Asistentă medicală, acuzată că a ucis șapte bebeluși. Femeia a încercat să ucidă încă 10 copii mici

Potrivit unor surse citate de Agerpres, bebeluşul de doar două luni ar fi murit după ce s-ar fi înecat cu propria vomă.

În locuinţă, poliţiştii au găsit-o şi pe mama bebeluşului, o adolescentă de 15 ani, alături de al doilea copil al ei, în vârstă de doi ani, şi de fratele ei, în vârstă de 14 ani.

Citeşte şi: Incubatoare pe post de aeroterme pentru bebelușii de la Maternitatea din Ploiești, soluția găsită de medici ca nou-născuții să nu moară de frig

Tatăl bebeluşului decedat este un bărbat în vârsta de 30 de ani.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi act sexual cu un minor.