Sfârşit teribil pentru o femeie din Arad. A murit arsă de vie încercând să stingă un incendiu de vegetaţie

O femeie de 55 de ani din localitatea arădeană Căpruţa a murit, miercuri după-amiază, în timp ce încerca să stingă, alături de alte trei persoane, un incendiu de vegetaţie uscată scăpat de sub control, în perimetrul bisericii din localitate.

RomaniaTV.net
20 feb. 2019, 17:04
Sfârşit teribil pentru o femeie din Arad. A murit arsă de vie încercând să stingă un incendiu de vegetaţie

Potrivit martorilor care au relatat ulterior incidentul poliţiştilor, câţiva localnici din satul Căpruţa au dat foc vegetaţiei uscate, pentru a curăţa un teren din perimetrul bisericii, însă flăcările au scăpat de sub control. Persoanele implicate au încercat să stingă flăcările, însă o femeie de 55 de ani, rudă cu preotul, a fost găsită ulterior moartă, carbonizată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi telefonic despre incidentul petrecut în curtea Bisericii Ortodoxe, iar un echipaj s-a deplasat la faţa locului.

„După ce a efectuat lucrări de curăţare a vegetaţiei uscate căreia i-a dat foc, femeia a fost găsită decedată. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni”, a declarat Claudia Iuga.

Localnicii cred femeia a căzut inconştientă din cauza fumului dens din jurul său, iar hainele sale s-au aprins, însă medicii legişti urmează să stabilească exact cauza decesului. 


loading...
Partenerii noștri