Sfârşit tragic pentru un salvator ISU. Şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit în timp ce se afla în vacanţă

Pentru un salvator de la ISU Sibiu vacanţa în Grecia s-a terminat în mod tragic. Bărbatul a murit într-un accident rutier cumplit.

RomaniaTV.net
07 sept. 2017, 09:35
Sfârşit tragic pentru un salvator ISU. Şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit în timp ce se afla în vacanţă

 Florin Bădici era plutonier major şi se afla în vacanţă împreună cu familia. Şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit. Colegii săi de la ISU Sibiu sunt extrem de îndurerați și au transmis un mesaj de condoleanțe familiei.

„Un salvator a plecat dintre noi mult prea devreme…(…) În semn de prețuire, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ” Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost un bun coleg şi prieten, rugându-l pe Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace, având convingerea că va fi un chezaș de onoare în ceata de îngeri salvatori, ce își continuă misiunea și veghează permanent asupra liniștii și siguranței noastre… Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihnă veşnică ! Condoleanțe familiei îndoliate!”, au scris cei de la ISU, potrivit turnulsfatului.

Florin Bădici s-a născut pe 27 aprilie 1984, în Turnu Măgurele din județul Teleorman. A absolvit Școala de subofițeri pompieri și protecție civilă de la Boldești și a ales să îmbrace haina militară pentrui a deveni salvator. A devenit subofițer operativ în cadrul subunității de pompieri din Alexandria, iar apoi a ajuns conducător auto, comandant de echipaj și șef de gardă intervenție stingere. La începutul acestui an a devenit salvator la ISU Sibiu.

„Timp de peste 12 de ani, colegul nostru a participat la numeroase intervenţii, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii. A plecat dintre noi la numai 33 de ani, cu liniştea şi împăcarea care l-au caracterizat întotdeauna. Pentru cei care l-au cunoscut va rămâne permanent un model de conduită”, au mai spus colegii lui Bădici.

Citeşte şi Accident mortal în apropiere de Capitală. Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni