Sfârșit tragic pentru un tânăr de 19 ani! Și-a înfipt două cuțite în inimă pe fondul geloziei

Sfârșit cumplit în Iași! Un tânăr de 19 ani a decis să-și ia viața din cauza geloziei.

05 dec. 2020, 14:26
Sfârșit tragic pentru un tânăr de 19 ani! Și-a înfipt două cuțite în inimă pe fondul geloziei

Tânărul de 19 ani din Iași și-a luat viața într-un mod oribil. Și-a înfipt două cuțite în inimă, după și-a văzut iubita în oraș cu alți băieți.

Incidentul șocant s-a petrecut vineri seara, într-un cartier din Iași. După ce și-a văzut iubita cu alți băieți, tânărul s-a bătut cu aceștia pe fondul unei crize de gelozie. Apoi, a plecat acasă și a început să bea alcool, potrivit ziaruldeiasi.

Peste ceva vreme a luat două cuțite și le-a băgat în inimă. Medicii au fost chemați la fața locului, dar nu au mai putut face nimic.

„S-a trimis echipaj de prim ajutor SMURD, pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, motiv pentru care se solicită în sprijin un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. Plaga înjunghiată era zona toracelui, pe partea stângă, în inimă. Avea hemoragie, a pierdut cam un litru de sânge. Stopul cardiac neresponsiv la manevrele de resuscitare. După manevrele de resuscitare a fost declarat decesul. Rămâne decedat la locul solicitării în prezența familiei și a poliției”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iaşi.

Poliţiştii au deschis dosar penal, iar corpul tânărului a fost dus la IML pentru necropsie.

Citiți și Alertă în Capitală. Tânăr înjunghiat în plină stradă