Sfârşitul lumii pe 28 septembrie: Luna sângerie este aproape, iar impactul cu un asteroid este iminent VIDEO

Un nou scenariu apocaliptic pune pe jar omenirea. Pe 28 septembrie se va produce a patra Lună Însângerată din seria începută în aprilie anul trecut. Mai mult, există voci care spun că tot atunci un asteroid gigantic va lovi Pământul. Tot mai mulţi credincioşi şi propovăduitori din întreaga lume sunt convinşi că acestea sunt semnele celei de a doua veniri a Mântuitorului şi vorbesc de Marea Zi a Judecăţii.

19 sept. 2015, 14:17
Sfârşitul lumii pe 28 septembrie: Luna sângerie este aproape, iar impactul cu un asteroid este iminent VIDEO

Sfârşitul acestei luni va aduce finalul unui eveniment astrologic rar: luna va capăta culoarea sângerie pentru a patra oară într-un an şi jumătate. O astfel de serie de luni însângerate s-au mai înregistrat de numai trei ori în ultimii 500 de ani, iar de fiecare dată destinul întregii omeniri s-a schimbat, potrivit România TV.

Citeşte şi Americanii se pregătesc de SFÂRŞITUL LUMII. Un semn al Apocalipsei s-ar fi adeverit

Apoi, timp de 350 de ani, omenirea nu a mai văzut luna de sânge. De această dată, tot mai mulţi cred că luna sângerie va marca sfârşitul lumii. Asta cu atât mai mult cu cât va coincide cu o Superlună. Satelitul se va apropia de Pământ şi va părea mai mare. „Soarele se va preface în întuneric şi luna, în sânge, înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare şi înfricoşată”, este un avertisment din Vechiul Testament. Aceste fenomene ar urma să se întâmple în timpul lunilor sângerii, fapt care îi face să creadă pe oameni că acestea prevestesc a doua venire a lui Iisus Hristos şi apropierea Zilei Judecăţii.

 

Mai mult, pe internet circulă o profeţie potrivit căreia la sfârşitul acestei luni Pământul va fi lovit de un asteroid uriaş, cu un diametru de 4 kilometru. Potrivit adepţilor acestei teorii, impactul va avea loc în zona Puerto Rico şi va distruge complet America Centrală şi de Sud.

Citeşte şi APOCALIPSA vine iar. Un ASTEROID URIAŞ ameninţă planeta. Specialiştiii spun că nu este niciun pericol FOTO

Cu toate acestea, NASA a dezminţit informaţiile, dar mulţi cred că este doar o tentativă de a evita haosul. Un alt motiv de îngrijorare ar fi şi erupţia vulcanului aflat în Parcul Naţional Yellowstone, din statul american Wyoming, ce ar urma să aibă loc tot la sfârşitul acestei luni. O erupţie a supervulcanului ar determina o serie de erupţii în lanţ care, potrivit specialiştilor, ar fi de un milion de ori mai puternice decât o bombă atomică.

Oamenii de ştiinţă spun că semnele privind activitatea intensă sunt deja prezente: un rezervor de magmă situat la aproximativ 10 kilometri adâncime a crescut cu o rată record din 2004 şi până astăzi. Ultima super-erupţie care a avut loc la Yellowstone s-a produs în urma cu 600 de ani.