Sfârşitul lumii, PROGRAMAT pentru luna septembrie a acestui an. Ce scenarii au oamenii de ştiinţă

Sfârşitul lumii, este programat pentru luna septembrie a acestui an. Scenariul este susţinut de mai mulţi specialişti din diverse domenii pornind de la astrologie până la fizica pământului. Potrivit acestora, mai multe evenimente ce vor avea loc în prima lună de toamnă vor determina cataclisme uriaşe.

31 iul. 2015, 13:27
Sfârşitul lumii, PROGRAMAT pentru luna septembrie a acestui an. Ce scenarii au oamenii de ştiinţă

Primul eveniment care ar putea declanşa un cataclism ar fi prăbuşirea unui metorit sau a unei comete în Oceanul Atlantic, lucru care ar provoca un tsunami uriaş. Astronomii cred că poate fi vorba despre cometa 67P/Ciuriumov-Gherasimenko, cu un diamentru de patru kilometri, pe care sonda Rosetta a ajuns în 12 noiembrie 2014, potrivit România TV.

Citeşte şi Apocalipsa ca afacere: Unde s-au ascuns aceşti oameni de previziunile privind sfârşitul lumii

Un alt motiv de îngrijorare ar fi şi erupţia vulcanului aflat în Parcul Naţional Yellowstone, din statul Wyoming. O erupţie a supervulcanului ar determina o serie de erupţii în lanţ care, potrivit specialiştilor, ar fi de un milion de ori mai puternice decât o bombă atomică. 

Oamenii de ştiinţă spun că semnele privind activitatea intensă sunt deja prezente: un rezervor de magmă situat la aproximativ 10 kilometri adâncime a crescut cu o rată record din 2004 şi până astăzi. Ultima super-erupţie care a avut loc la Yellowstone s-a produs în urma cu 600.000 de ani.

Citeşte şi Cele 7 SEMNE ale APOCALIPSEI. Unele pot fi văzute deja

Nu în ultimul rând, din punctul de vedere al unor cercetători, un pericol l-ar putea reprezenta şi acceleratorul de particule de la CERN. O serie de noi experimente va avea loc în curând, iar oamenii de ştiinţă se tem de o explozie uriaşa care ar avea puterea de a distruge jumătate din Europa. Organizaţia Europeană pentru Cercetare Nucleară, care se află la graniţa dintre Elveţia şi Franţa, este un real pericol pentru omenire şi, susţin unii cercetători, experimentele efectuate acolo ar putea declanşa Apocalipsa.