Sfârşitul săptămânii aduce vreme frumoasă VEZI PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

Vineri, cerul se mai curăţă de nori în mare parte din ţară. Abia spre seară, norii strâng din nou rândurile în vestul şi în nord-vestul ţării şi aduc izolat câţiva stropi de ploaie. Vântul suflă cu putere în Câmpia de Vest şi la munte, iar maximele se încadrează între minus două grade Celsius în estul Transilvaniei şi 9-10 grade Celsius în sudul Banatului şi al Olteniei.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 15:55
Sfârşitul săptămânii aduce vreme frumoasă VEZI PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

În Bucureşti, vineri va fi vreme frumoasă, soarele nu se va mai ascunde sub nori, iar vântul va adia plăcut dinspre vest. La amiază se vor face 7- 8 grade Celsius.

Sâmbătă, vremea se va încălzeşte, temperatura va porni de la 4-5 grade Celsius în depresiuni şi va ajunge la 12 grade, în regiunile sudice. Vântul  va suflă dinspre sud, dar nu prea tare. Ziua va fi placută mai ales pentru locuitorii din regiunile extracarpatice unde soarele va fi generos şi precipitaţiile vor lipsi. În vest, centru şi nord însă, se adună tot mai mulţi nori şi va ploua. La munte va fi înregistrată lapoviţă, dar şi ninsori pe crestele înalte, iar vântul va fi în continuare alert.

Şi în Bucureşti sâmbătă va fi mai cald: 9-10 grade vom avea la amiază. Cerul este când înnorat, când senin, iar vântul va sufla cel mult moderat.

Duminică va fi vreme caldă, temperaturile pornesc de la 3-5 grade Celsius în nordul şi centrul ţării, dar în sud, către Lunca Dunării, se depăşesc 13 grade Celsius. Dar nu ne vom bucura de soare prea mult, norii şi ploile îşi fac apariţia, local prin sud-vestul, sudul şi centrul ţării, şi izolat în celelalte regiuni. La munte sunt şi lapoviţe sau ninsori, iar vântul suflă cu putere pe crestele înalte.

În Bucureşti tot vreme caldă se anunţă, soarele iese dintre nori, dar şansele de ploaie cresc după apus. Vântul nu îşi face simţită prezenţa, iar la amiază termometrele indică 12-13 grade, cu aproximativ 6 grade mai mult decât valorile normale pentru început de decembrie.