Sfâșiat de câini chiar în curtea școlii. Cazul revoltător al copilului de 8 ani din Suceava

Un alt caz șochează România. Un copil de 8 ani a fost sfâșiat de câini chiar în curtea școlii în care învață. Autoritățile au încercat să mușamalizeze cazul.

06 feb. 2023, 08:49
Sfâșiat de câini chiar în curtea școlii. Cazul revoltător al copilului de 8 ani din Suceava
Copil mușcat de câini

Caz șocant în județul Suceava. Un copil de 8 ani a fost grav rănit după ce a fost atacat de o haită de câini, chiar în curtea școlii la care învăța. Strigătele copiilor speriați au fost auzite de profesori, care au reușit să îl salveze pe micuț până să fie prea târziu. Totuși copilul a fost grav rănit la picior și a fost transportat cu ambulanța la spital

Citește și: „Nu m-au luat vecinii, tati. Le-a fost frică tuturor să intervină!”. Mărturii cutremurătoare ale tatălui copilului de 13 ani sfâșiat de câini

Momentele de groază s-au întâmplat la școala din comuna Argel din Suceava. Copiii se aflau în pauză în curtea școlii, moment în care trei câini maidanezi i-au atacat. Tocmai pentru animalele păreau foarte agresive, cei mici au fugit în cladire, însă micuțul nu a mai apucat. Câinii au tăbărât pe el, l-au mușcat de picior și a fost trântit la pământ.

Auzind țipetele copiilor cadrele didactice au reacționat, reușind, la limită, să salveze copilul. Profesorii au anunțat părinții și serviciul de urgență 112.

Autoritățile au încercat să ascundă situația copilului mușcat de câini

Separat de tragediea în sine, un alt motiv de revoltă în acest caz a fost atitudinea autorităților care au încercat să „îngroape” acest caz. Se pare că mama băiatului a fost apelată de către viceprimarul comunei și rugată să nu facă public cazul. Aceasta a anunțat că va facete toate demersurile necesare, astfel încât cei vinovați să plătească.

În ultima vreme au avut loc extrem de multe tragedii cauzate de câini maidenezi, care au implicat atât copii, cât și persoane adulte. Cazul femeii care și-a pierdut viața de maidanezi în zona Lacul Morii din Capitală, ucisă de maidanezi, a șocat o țară întreagă.

Citește și: Stăpâni de câini, obligați să facă ”RCA” pentru animal. Cât costă asigurarea și cine este obligat de lege să o achiziționeze