SFÂŞIETOR. Bianca Brad, RĂVĂŞITĂ de duerere. Vezi mesajul CUTREMURĂTOR postat pe Facebook

Bianca Brad a trăit, în urmă cu şapte ani, o dramă greu de digerat. La doi ani după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Luca, vedeta a rămas din nou însărcinată şi urma să aducă pe lume o fetiţă. Micuţa a murit, însă, în pântece, cu puţin timp înainte de naştere, iar Bianca Brad a rămas marcată pe viaţă.

RomaniaTV.net
27 apr. 2014, 10:49
SFÂŞIETOR. Bianca Brad, RĂVĂŞITĂ de duerere. Vezi mesajul CUTREMURĂTOR postat pe Facebook

Pe 27 aprilie, fetiţa Biancăi Brad ar fi trebuit să împlinească 7 anişori şi ar fi purtat numele Emma-Nicole. Dacă nu s-ar fi născut fără suflare, după ce s-a sufocat cu cordonul ombilical înfăşurat în jurul gâtului.

Sarcina a fost una grea pentru Bianca, mai ales că a aflat, în urma unei ecografii, că fetiţa avea o malformaţie cardiacă. Tocmai de aceea a ales să nască în Germania, dar la ultima ecografie dinaintea operaţiei de cezariană a aflat că bebeluşul murise în pântec.

„La ecograf, ecranul era doar în nuanţe de gri… Mă gândeam că încă nu a dat drumul la aparat… Doctoriţa a tăcut şi apoi a spus….«Îmi pare rău…» Când, în sfârşit, am înţeles….pentru câteva secunde, care mi s-au părut o eternitate, timpul s-a oprit şi apoi, brusc TOTUL în mine, s-a prăbuşit…”, povestea Bianca Brad într-un interviu.

Duminică, la 7 ani de la tragedia care i-a marcat viaţa, Bianca Brad era tot cu gândul la îngeraşul ei şi a postat pe Facebook un mesaj care îţi dă fiori şi o melodie emoţionantă. „Astăzi este o zi specială pentru mine, în care… Orice și oricum aş scrie, să exprim ce simt, nu voi putea… Mi-e dor şi doare….dar în acelaşi timp, mă uit zâmbind spre soare…Şi tot ce pot să fac, e să-mi înalţ spre Cer gândurile de iubire şi de recunoştinţă pentru fetița mea”, scrie Bianca Brad.