Sfârşit crunt! O românca a murit la doar o lună după ce a fost diagnosticată cu aceeaşi boală ca a Selenei Gomez

Sfârşit crunt pentru o tânără din Vaslui. Raluca a murit la doar o lună după ce a fost diagnosticată cu lupus, o boală extrem de rarpă. Mai exact o maladie de care suferă şi vedeta internaţională Selena Gomez.

RomaniaTV.net
29 ian. 2020, 14:00
Sfârşit crunt! O românca a murit la doar o lună după ce a fost diagnosticată cu aceeaşi boală ca a Selenei Gomez

Raluca avea doar 20 de ani și toată viața înainte. Era studentă la Facultatea de Inginerie din Iași însă destinul avea să-i fie frânt mult prea devreme. Cu o lună în urmă, ea a fost diagnosticată cu lupus, o maladie rară ce îi afecta organele. Boala a evoluat rapid IAR FATA A FOST INTERNATĂ timp de două săptămâni, la Reanimare în Iasi. Aici, doctorii au făcut tot ce le-a stat în putință ca să o salveze.

Eforturile specialiștilor au fost în zadar iar tânăra s-a stins în brațele lor. Lovitura a fost una cruntă iar Raluca este plânsă acum de apropiații ei care sunt împietriți de durere.

Una dintre vedetele internaționale afectate de această cruntă maladie este și artista Selena Gomez. Cântăreața de 27 de ani a fost nevoită sa faca un transplant de rinichi iar donatorul a fost cea mai bună prietenă a ei.

Lupusul afectează sistemul imunitar, iar anticorpii nu mai funcţionează cum trebuie şi încep să fie măcinate organele interne şi pielea. Se poate ajunge la infecţii ce ocupă treptat tot corpul provocând moartea într-un final.