Sfaturi de primăvară pentru sănătatea copiilor

Sănătatea copiilor este foarte importantă pentru părinţi. Aşa că, odată cu venirea primăverii, este foarte important să faci câteva verificări care să te asigure că sănătatea copiilor tăi nu este pusă în pericol. Iată câteva sfaturi care îţi vor fi de folos.

RomaniaTV.net
19 apr. 2012, 08:29
Sfaturi de primăvară pentru sănătatea copiilor

Verifică jucăriile şi echipamentul de protecţie

Sănătatea copiilor tăi depinde şi de jucăriile, leagănele, echipamentul de protecţie, bicicletele, sketeboard-ul sau alte obiecte cu care obişnuieşte să se joace copilul.

Orice are roţi, trebuie să aibă şi o cască de protecţie. Indiferent dacă cel mic merge pe tricicletă, bicicletă, role, skateboard sau scuter, trebuie să poarte cască. Iar aceasta trebuie să-i fie potrivită, nici prea mare, nici prea mică. Îţi dai seama că o cască este OK pentru el dacă vine fix la nivelul sprâncenelor, iar curelele de susţinere trebuie să formeze un V perfect în zona urechilor când sunt strânse sub bărbie. Casca nu trebuie să se mişte în nicio parte, însă ar trebui să fie suficient de largă încât să-ţi încapă un deget între curelele de susţinere şi bărbie.

Citiţi aici mai mult