Sfaturi de reţinut ÎNAINTE să începi URMĂTOAREA relaţie

Te simti pierduta si indurerata dupa o despartire, iar ranile par sa nu se mai inchida? Inainte de a merge mai departe, trebuie sa analizezi situatia in profunzime.

RomaniaTV.net
26 mart. 2015, 10:37
Sfaturi de reţinut ÎNAINTE să începi URMĂTOAREA relaţie

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa gandesti pozitiv si sa intelegi ca dragostea nu se pierde. Daca in relatia care s-a incheiat nu existau sentimente reciproce, tot ce ai oferit va veni inapoi la tine.

Nu te mai gandi la greseli

Daca revezi in minte conversatiile si incerci sa iti dai seama cum ar fi trebuit sa raspunzi sau ce argumente sa oferi, nu faci altceva decat sa retraiesti momentul despartirii de parca ar fi fost ieri.

Cea mai buna solutie este sa accepti ca s-a intamplat si ca asta nu te face un om mai rau sau mai slab. Reflecteaza asupra greselilor tale si convinge-te ca de acum inainte vei fi mai puternica, mai buna si mai atragatoare pentru sexul opus. Fiindca de fiecare data cand ti se inchide o usa, se deschide o alta. Cu toate acestea, uneori privesti atat de mult cu regret cate usa care s-a inchis incat nu o vezi pe cea care s-a deschis.

Nu iti urmari fostul partener

Scoate-l din viata ta, de pe Facebook, Twitter, Instragram si indeparteaza orice cale de legatura. Orice tendinta de a afla detalii legate de viata lui dupa despartie iti face mai mult rau decat bine.

Rasfata-te

Daca in cadrul relatiei te abtineai din cand in cand, pentru a nu parea egoista, acum este momentul sa te rasfeti. Investeste in tine, fa-ti abonament la sala, cumpara-ti o masina, calatoreste si fa tot ce ti-ai dorit sa faci in timpul relatiei si nu ai apucat.

Ai grija de sanatatea ta

Dupa o despartire, esti in mod normal mai slaba din punct de vedere fizic si stresata. Situatia te epuizeaza, asa ca e momentul cand trebuie sa te relaxezi pe cat posibil, sa dormi suficient si sa faci miscare.

Intareste relatia cu familia si prietenii

Foloseste-ti prietenii si familia ca sursa de forta si energie in perioada de tranzitie. Evita prietenii care sunt prea curiosi sau barfitori. Uneori dialogul te ajuta sa mergi mai departe, insa comentariile obsesive cu privire la fostul partener nu te lasa sa uiti trecutul.

Socializeaza cat mai mult posibil pentru a contracara efectele negative ale despartirii, cum ar fi gandurile negre, grijile nefondate si regretele.

Schimba-ti rutina

Exista riscul de a te intalni cu fostul patener daca actionezi ca si pana acum. Schimba-ti usor programul si locurile pe care le frecventezi, inclusiv sala de fitness, restaurantele sau autobuzele.

Citeste mai mult pe feminis.ro