Sfaturi pentru bărbaţi: Cum să-ţi controlezi ejacularea

In Tibet circula o poveste neobisnuita despre al cincilea Dalai-Lama, care a murit in 1860 si care s-a particularizat de predecesorii sai ca fiind libertin, chefliu si afemeiat notoriu. Pana nu demult, cantecele de dragoste pe care le-a compus erau inca populare in randul poporului tibetan. 

RomaniaTV.net
22 nov. 2017, 21:10
Sfaturi pentru bărbaţi: Cum să-ţi controlezi ejacularea

In Lhassa, anumite case – loc de intalniri galante cu una sau alta dintre iubitele lui -, erau insemnate cu un fir rosu, care facea obiectul unei veneratii furisate, semn ca poporul nu-l dezaproba deloc. Istoria povesteste cum, pe cea mai inalta terasa din palat, celebra Potala, Dalai-Lama era tinta reprosurilor consilierilor sai care-i criticau moravurile sexuale. El le-a spus: ” Este adevarat ca am femei – cei care ma cunosc si ma critica, au si ei. In plus, pentru mine unirea sexuala nu este ceea ce este pentru voi” si, pentru a ilustra mai bine cele spuse, de la marginea terasei el a facut pipi pe deasupra parapetului. Jetul de urina s-a constituit intr-o cascada ce cobora din terasa in terasa, pana la baza palatului, apoi, in mod miraculos, Dalai-Lama a facut-o sa intre pe unde a iesit, reaspirand-o. Triumfator, el a spus detractorilor sai zapaciti: „Cand si voi veti sti sa faceti la fel, veti sti ca sexualitatea mea este foarte diferita de cea obisnuita.”

Aceasta poveste caracterizeaza mentalitatea tantricilor. De fapt, aspectul sau fabulos, neverosimil, marcheaza adevaratul sens al Tantrei neinitiatilor, care este acela de a descrie o practica tantra secreta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR .RO.