Sfaturi pentru bărbaţi: mişcări sexuale incitante şi excitante

Pe masura ce femeia moderna continua sa-si mareasca asteptarile sexuale, devenind din ce in ce mai receptiva la diferite miscari sexuale incitante si excitante, sfaturile pentru barbati sunt mai binevenite ca oricand. Dar tu, ca orice barbat care se respecta, stii lucrurile acestea. Ceea ce ar putea sa-ti scape este faptul ca unele lucruri, in aparenta minore, fac diferenta la fel ca si sfaturile pentru barbatii care vor sa-si imbunatateasca viata sexuala.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 23:47
Sfaturi pentru bărbaţi: mişcări sexuale incitante şi excitante

Iata câteva miscari sexuale incitante si excitante carora, poate, nu le-ai acordat atentia cuvenita si care pot face minuni.

Sfaturi pentru barbati # 1: Ridica-i mainile la ceafa

Aceasta miscare este fantastica si foarte sexi. Rezultatul este cel dorit de orice barbat: o femeie dornica de amor.Orice femeie, indiferent de cat de puternica este, se bucura atunci cand barbatul sau preia comanda. Iar aceasta miscare este o excelenta legatura intre preludiu si sex. Prinde-i o mana si incet du-i-o la ceafa.

Cea mai buna pozitie pentru a executa miscarea: Pozitia misionarului sau variatiuni ale acesteia vor beneficia din plin daca ii ridici partenerei mainile la ceafa. Aceasta miscare poate trasnforma o pozitie, oarecum obisnuita, intr-un plina de erotism.

Sfaturi pentru barbati # 2: Plimba-ti mainile prin parul sotiei

Aceasta miscare, nu foarte utilizata, se poate dovedi o adevarata arma secreta transformand cea mai rece femeie intr-o iubita maleabila intr-un timp relativ scurt. Incepe mereu de la baza gatului, este o zona foarte sensibila. Cu gentilete, urmeaza linia parului, pana in crestetul capului si maseaza usor scalpul. Daca vrei poti sa-ti saruti nevasta in timpul miscarii descrise mai sus. Daca vrei sa condimentezi putin, poti sa o tragi usor de par. Ai grija, iti doresti sa intensifici placerea, nu s-o scalpezi.

Cea mai buna pozitie pentru a executa miscare: Partea cea mai buna in legatura cu aceasta miscare este diversitatea. Daca sunteti deja in pat, poti sa apelezi la ea oricand doresti. La fel daca sunteti in picioare sau pe canapea, plimbarea mainilor prin parul sotiei va avea efectul scontat.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro