Sfaturi pentru o slăbire sănătoasă de la instructorii de fitness ai vedetelor

Cu totii stim ca exercitiile fizice si o alimentatie sanatoasa ar trebui sa devina un stil de viata. Cand alegem sa ne pregatim cu doar cateva saptamani (uneori cateva zile) inainte de a pleca in vacanta sau de a merge la un eveniment important, exista cateva reguli de care trebuie sa tinem cont. Pentru un look impecabil, iti prezentam cateva sfaturi de la antrenorii unor celebritati.

09 iul. 2015, 06:12
Sfaturi pentru o slăbire sănătoasă de la instructorii de fitness ai vedetelor

Nu este vorba despre diete drastice, eliminarea completa a unor alimente sau detoxifierea organismului, nici macar despre ore in sir petrecute la sala, ci doar cateva mici ajustari in rutina, care aduc mari beneficii. In afara de cele evidente pentru sanatate si aspect, are loc o imbunatatire la nivel psihic, un plus de incredere in propria persoana. Un bun control al procesului prin care incercam sa slabim va oferi rezultate vizibile si de durata.

Sfaturi de la antrenorul personal al lui Kendall Jenner, Sofia Vergara si Jennifer Lopez

Gunnar Peterson este antrenorul de fitness preferat de Kendall Jenner, Sofia Vergara si Jennifer Lopez.

Carbohidratii ingrasa – un mit

El afirma ca un mit foarte comun, asociat cu dietele de slabire este cel al necesitatii eliminarii complete de carbohidati din regimul alimentar. Din contra, carbohidratii sunt necesari pentru sustinerea functiilor organismului si expertul chiar recomanda sa fie consumati inainte de exercitiile fizice intense. Peterson sustine ca le recomanda clientilor sai anumite alimente inainte si dupa sport. Astfel, in timpul sedintelor de fitness, nivelul de energie va fi mai crescut, iar dupa, toti macronutrientii esentiali pierduti in orele petrecute la sala vor reveni in organism. Totusi, carbohidratii trebuie sa provina din cereale integrale si produse sanatoase, nu din alimentele procesate.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro

Citeşte şi Ceaiul miraculos care te ajută să slăbeşti. Ai nevoie de 7 condimente