SFATURI pentru un LOOK RADIANT, fără a folosi produse cu chimicale

Frumuseţea costă şi, în plus, este un compromis. Accepţi, pentru a fi frumoasă să aplici o mulţime de creme care conţin substanţe chimice precum parabeni, tricolsan, laurel sulfat de sodium, hidroxianisol butilat (BHA) etc. Ele sunt folosite fie ca şi conservanţi, fie ca emulsificatori, fie pentru a controla vâscuozitatea produsului, pentru a-l pigmenta. Unele dintre aceste substanţe sunt cancerigene, altele interferează cu hormonii, altele se transformă în toxine.

05 dec. 2014, 06:51
SFATURI pentru un LOOK RADIANT, fără a folosi produse cu chimicale

Iata sfaturi pe care le poti pune in practica pentru a avea un look stralucitor, fara sa folosesti produse care contin substante chimice.

1. Hidratare

Cremele hidratante sunt nelipsite din uzul zilnic. Le poti inlocui cu hidratarea din interior. Bea 6-8 pahare de apa pe zi, consuma sucuri de fructe si legume verzi, mananca salate de legume si fructe. Hidratarea ajuta la detoxifierea organismului si eliminarea substantelor periculoase, astfel incat pielea sa fie fina si stralucitoare. Poti imbunatati gustul apei cu suc de la o lamaie.

2. Grasimi sanatoase

Corpul uman este format din miliarde de celule a caror membrane are grasime. Grasimile sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii, pentru ca metabolizeaza vitamine precum A, K, E si D, lubrifiaza incheieturile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Citeşte şi Cum s-au SCHIMBAT STANDARDELE de FRUMUSEŢE din ultima SUTĂ de ANI într-un minut VIDEO