Sfaturi practice de sănătate! Cum îţi poţi curăţa colesterolul din vasele de sânge în doar 40 de zile

Este recomandat să îţi cureţi vasele de sânge pentru a scăpa de toxine, pentru a creşte elasticitatea vaselor de sânge şi pentru a curăţa depozitele de colesterol.

RomaniaTV.net
01 iul. 2019, 10:10
Sfaturi practice de sănătate! Cum îţi poţi curăţa colesterolul din vasele de sânge în doar 40 de zile

Este foarte important să ştii că medicamentele care îţi curăţă vasele de sânge au mai multe efecte secundare. De aceea, îţi recomandăm să încerci remedii naturale care sunt mult mai sigure şi nu îţi afectează deloc sănătatea.

Usturoiul şi lămâia sunt considerate foarte eficiente pentru curăţarea vaselor de sânge şi pentru reducere nivelului de colesterol. Această tinctură a fost folosită în medicina tradiţională chineză şi previne formarea cancerului, scrie stirilekanalD.

Ingrediente

4 căpăţâni de usturoi
4 lămâi

3 litri de apă fiartă

Mod de preparare

Curăţă toţi căţeii de usturoi. Taie lămâile în felii şi pune-le în apă fiartă. Pune totul în mixer şi amestecă bine. Adaugă mixtură într-un borcan curat şi completează cu apă fiartă. Acoperă şi lasă la frigider timp de trei zile. Apoi strecoară şi păstrează tinctura la rece.

Doza maximă este de 50 de mililitri, de trei ori pe zi, înainte de masă. Durata tratamentului este de 40 de zile. Se face o dată pe an, după un consult la medic