Sfaturi respiraţie urât mirositoare. Ce să faci şi ce să eviţi

Sfaturi respirație urât mirositoare. Igiena orală este foarte importantă însă periajul dintinlor de două ori pe zi și mestecatul de gumă ar putea să nu fie de ajuns. Chiar și așa te poți confruntă cu respirație urât mirositoare.

05 nov. 2018, 20:51
Sfaturi respiraţie urât mirositoare. Ce să faci şi ce să eviţi

Sfaturi respiratie urat mirositoare. Asadar iata ce trebuie si ce nu trebuie sa faci pentru a scapa de respiratia urat mirositoare.
1. Bea multa apa

Daca bei o cantitate suficienta de apa este stimulata productia de saliva si se evita deshidratatea, care este, de cele mai multe ori, cauza halitozei.

Sfat: Obisnuieste-te sa iei doua trei inghitituri de apa de fiecare data cand esti strigat pe nume la birou.
2. Nu bea prea multa cafea

Cafeina scade productia de saliva, ceea ce are ca efect uscarea gurii si, de aici, o respiratie urat mirositoare. Tocmai de aceea, in timpul pranzului sau cinei bea o ceasca de ceai.

Sfat: Ceaiul verde ajuta si la neutralizarea mirosului de usturoi.
3. Curata-ti proteza

Ingrijirea protezei este la fel de importanta precum ingrijirea danturii. Spal-o asa cum iti spalai si dintii. Obisnuieste-te sa o cureti inainte de a merge la culcare pentru ca doar asa scapi de bacteriile care s-au putea acumula.
4. Nu uita sa folosesti ata dentara dupa fiecare masa

Orice ramasite care se amulumeaza pentru o perioada mai lunga intre dinti vor incepe sa degaje un miros urat. Bacteriile din mancare se vor inmulti rapid si pot cauza nu doar miros neplacut, ci si infectii. Tocmai de aceea, folosirea atei dentare este la fel de importanta precum periajul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.