Sfaturi să-ţi găseşti sufletul pereche

Ideea sufletului pereche a fost atat de mistificata, incarcata cu mister si confuzie de-a lungul istoriei incat si astazi oamenii se intreaba daca sufletul lor pereche exista si daca da, cum sa faca sa-l includa in viata lor. Indiferent de ce crezi tu in legatura cu acest subiect, iata cateva sfaturi sa-ti gasesti sufletul pereche.

16 iun. 2016, 20:35
Sfaturi să-ţi găseşti sufletul pereche

Fa o lista cu toate calitatile pe care doresti sa le aiba potentiala jumatate a vietii tale

Te-ai putea intreba, „Cum ar putea o astfel de lista sa ma ajute sa atrag sufletul pereche?”. Ei bine, poate ai impresia ca un astfel de pas inseamna pierdere de timp si energie insa Legea Atractiei functioneaza pe cai misterioase. In cele din urma, gandurile ajung sa se manifeste, iar trecerea lor pe hartie poate ajuta la accelerarea procesului. In plus, scriindu-le iti va permite sa vizualizezi trasaturile pe care doresti sa le aiba partenerul/a si te va ajuta sa imaginezi cum va arata, vorbi si chiar actiona jumatatea ideala.

Nu te impotrivi situatiei curente, lasa-te dus de val

Chiar daca nu intalnesti acum pe nimeni cu care sa te simti conectat/a spiritual si emotional, asta nu inseamna ca in viitor nu s-ar putea intampla. Bucura-te de prezent cat de mult poti si nu te agata prea mult de imaginea idilica a unui posibil viitor. Traieste acum si invata sa te bucuri de viata asa cum este ea; si vei vedea ca lucrurile incep sa se manifeste potrivit dorintelor tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO