Sfaturi sexuale de vară pentru fiecare zodie

Vara, toți hormonii trepidează iar dorințele sexuale țâșnesc mai arzătoare decât niciodată. Află ce să faci și să nu faci vara aceasta în materie de sex, în funcție de zodia în care te-ai născut.

16 iun. 2015, 10:22
Sfaturi sexuale de vară pentru fiecare zodie

Sfaturi sexuale de vară pentru fiecare zodie:

BERBEC: SPUNE NU AVENTURILOR CU PERSOANE NECUNOSCUTE
Tendința de a face sex cu persoane pe care nu le vei mai vedea a doua zi este foarte mare. Nevoia de experimentare este mare dar asta nu garantează că îți aduce și fericirea. Una din acele persoane pe care le bifezi la categoria „aventuri” s-ar putea să îți fure inima, iar pentru a evita o decepție în dragoste, evită sexul riscant.

TAUR: SPARGE MONOTONIA
Ești o persoană foarte clasică în privința sexului. Părăsește dormitorul măcar o dată și bucură-te de natură alături de partenerul tău de viață. Puteți încerca jocuri erotice pasionale în hamac sau pe nisipul fierbinte de la mare.

GEMENI: AI GRIJĂ LA SEXUL ÎN APĂ
Penetrarea este dificilă în apă, motiv pentru care trebuie să ai foarte mare grijă. În plus, asigură-te că piscina în care vă bălăciți împreună este curată. Anumite bacterii și ciuperci din apă te pot ține în offsaid pentru tot restul verii.

RAC: FĂ SEX FĂRĂ DRAGOSTE
Vara este anotimpul în care trebuie să îți permiți totul. Dă frâu liber imaginației tale și nu te mai constrânge singur atunci când vine vorba de plăcere.

Citeste mai mult in Revista TEO