Sfaturile astrologilor de Dragobete, de ce recomandă să eviți această zi din 2023 pentru căsătorie!

Data nunții care trebuie evitată în 2023, este peste câteva luni, așa că tu sau cei dragi aveți puțin timp să vă gândiți bine.

24 feb. 2023, 10:09
Sfaturile astrologilor de Dragobete, de ce recomandă să eviți această zi din 2023 pentru căsătorie!

Dacă ai aflat care este cea mai bună zi pentru căsătorie din 2023, potrivit astrologilor, iat-o și pe cea pe care ar trebui să o eviți. Și de această data, specialiștii în astrologie au explicații pe care le vom prezenta mai jos.

Ce zi din 2023 trebuie să eviți pentru căsătorie?
Data nunții care trebuie evitată în 2023, este peste câteva luni, așa că tu sau cei dragi aveți puțin timp să vă gândiți bine.

Cel mai mare dezavantaj  al acestei zile va fi Venus retrograd. În astrologie, Venus este planeta responsabilă pentru toate lucrurile romantice și relațiile, așa că este întotdeauna o idee bună să-i evaluezi starea înainte de a lua o decizie importantă legată de parteneriate. Cu Venus retrograd având loc în perioada 22 iulie până în 3 septembrie, în semnul de foc fix al Leului, tot acest interval de timp nu va fi grozav pentru a te căsători, deoarece va evidenția o perioadă de revizuire și revizuire atunci când vine vorba de relații.

Trei zodii vor fi cerute în căsătorie în 2023, însă nu toate vor ajunge în fața altarului
În plus, Venus retrograd face cuadratură cu Uranus în Taur, aducând perturbări și răsturnări în prim plan în relații. Prin urmare, aceasta va fi cea mai puțin norocoasă zi pentru a vă căsători în 2023, deoarece vor avea loc schimbări bruște și neașteptate în parteneriate.

Ce explicații au astrologii?
Ziua la care fac referință astrologii este 9 august 2023. Într-un semn fix, Venus este mult mai rezistentă la adaptarea la schimbările în relații, dar retrograda este o perioadă în care toată lumea va fi îndemnată să reconsidere încotro se îndreaptă lucrurile. Venus retrogradă duce de obicei la perioade de incertitudine sau îndoială, motiv pentru care perioada 22 iulie – 3 septembrie  nu este cel mai pripice interval pentru căsătorie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Când nu se fac nunți în 2023 şi în 2024. Calendar nunţi 2023. Câte zile libere se acordă pentru căsătorie