Trei zodii vor fi cerute în căsătorie în 2023, însă nu toate vor ajunge în fața altarului

Aceste zodii vor avea parte de momente de vis, mai ales pe plan amoros. Însă, nu toate poveștile de dragoste vor avea un final frumos.

14 feb. 2023, 13:37
Trei zodii vor fi cerute în căsătorie în 2023, însă nu toate vor ajunge în fața altarului
Ce zodii vor ajunge în fața altarului în 2023

Anul 2023 este plin de schimbări din punct de vedere astrologic. O mare parte din zodii vor trece din această cauză printr-un carusel de emoții, dezvoltări personale, dar și profesionale. În curând, cei mai mulți dintre nativi se vor hotărî să-și întemeieze o familie, dar nu toți vor duce acest plan la bun sfârșit.

Zodii care vor fi cerute în căsătorie

Taur

Femeile Taur își dorește cu ardoare stabilitate emoțională, așa că se va implica în relații seriose cu gândul la nuntă. Anul acesta este perfect pentru a-și îndeplini cele mai mari dorințe. Doamnele născute sub semnul acestei zodii au șanse mari să fie cerute în căsătorie. Povestea lor va avea un final fericit și vor ajunge într-un final în fața altarului. Din acel moment vor începe să privească viața cu alți ochi. Totul se va întâmpla mai devreme decât s-au gândit.

Bărbații Taur sunt rezervați pe plan amoros din cauza dezamăgirilor din trecut, așa că nu se vor gândi la căsătorie prea curând.

Citește și: Horoscop 14 februarie 2023. Ce zodii vor simţi fiorii dragostei de Valentine’s Day

Leu

Leii se simt cel mai bine alături de oamenii dragi lor. Sunt făcuți să ofere și să primească iubire. Femeile Leu sunt mame devitate și cât se poate de echilibrate. Cei care au lângă ei o astfel de femeie se pot considera norocoși și vor ajunge să își unească destinele pe viață anul acesta.

Citește și: Horoscop special: Ziua indragostitilor 2023 pentru zodii! Cine are noroc in amor!

Scorpion și Vărsător

La polul opus se află Scorpionii și Vărsătorii. Acești nativi sunt puși pe fapte mari, dar vor avea parte de dezamăgiri legate de acest capitol din viața lor. Chiar dacă s-ar putea bucura de o cerere în căsătorie, lucrurile se vor strica pe parcurs și nu vor ajunge în fața altarului. Acest an nu este deloc unul bun pentru ei din punct de vedere amoros, lucru care le va lăsa un gust amar și pe viitor.