Sfaturile Danei Săvuică pentru fiica sa de 20 de ani: Să nu pice în plasa primului băiat

Fost manechin, Dana Săvuică, arată la 42 de ani ca la 25 şi are o fată care va împlini, anul acesta, 20 de ani. Într-un interviu acordat ziarului Ring, Dana Săvuică a vorbit despre relaţia cu fiica ei, Julie, şi despre cum trebuie să fie un tânăr pentru a intra în graţiile fetei sale.

RomaniaTV.net
21 mart. 2013, 07:11
Sfaturile Danei Săvuică pentru fiica sa de 20 de ani: Să nu pice în plasa primului băiat

Vedeta  susţine că fiica ei, Julie, a fost educată foarte bine în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Ştie exact ce calităţi trebuie să aibă un băiat care îşi doreşte o relaţie cu ea.

„Julie îi caută pe cei inteligenţi, studioşi, frumuşei, cu pasiuni comune cu ale ei. Se fereşte de cei cu fiţe şi bani doldora”, a explicat Dana Săvuică.

În ceea ce priveşte rolul de soacră, seducătoarea blondă a explicat simplu: „Depinde foarte mult de felul de a fi al băiatului pe care Julie îl va aduce în familia noastră. Am fler la oameni şi simt din prima dacă îmi place sau nu. Până acum n-am avut probleme”.

Simpatica Julie a primit şi sfaturi de la mama ei în ceea ce priveşte relaţii sentimentale.

„I-am spus că ar fi bine să nu intre în relaţii lungi, să testeze comportamentul lor, să fie atentă, să aibă libertatea de a alege. Să nu pice în plasa primului băiat care îi face curte. Oricum, Julie e foarte matură pentru vârsta ei şi tratează analitic problemele existenţiale, sentimentale”, a adăugat Dana Săvuică.