Sfidează legea gravitaţiei cu dansul său la bară. Un chinez a lăsat pe toată lumea cu gura căscată VIDEO

Scene care sfidează legile fizicii la concursul mondial de dans la bară masculin de la Hong Kong. Reprezentantul Chinei a lăsat o lume întreagă cu gura căscată cu exerciţiul său ce a durat aproximativ trei minute. La un moment dat, el a urcat pe bară folosindu-şi doar mâinile.

RomaniaTV.net
11 dec. 2015, 10:09
Sfidează legea gravitaţiei cu dansul său la bară. Un chinez a lăsat pe toată lumea cu gura căscată VIDEO

Er Bing Li a stârnit ropote de aplauze cu exerciţiul său inspirat din baletul modern, ce pare să sfideze legile gravitaţiei. Piruetele şi demonstraţiile de forţă au luat prin surprindere atât publicul, cât şi juriul.

În total, tânărul a folosit trei bare, o premieră la campionat. După concurs, sportivul a mărturisit că se antrenează ore la rând, în fiecare zi, în sala de forţă, pentru a avea condiţia fizică necesară unui astfel de exerciţiu. În plus, este atent la tot ce mănâncă, pentru că orice sută de grame în plus îi poate da peste cap dansul.

Er Bing Li a câştigat detaşat campionatul, aflat la a şasea ediţie. La începutul anilor 1990, dansul la bară a ajuns, din barurile de striptease, în programele de fitness ale sălilor de sport. Tinerii combină dansul și gimnastica la bara verticală care are un diametru de 5 centimetri.