Shakira i-a transmis un mesaj subtil fostului iubit, Gerard Pique: „S-ar putea să îmi ucid fostul!”

Shakira i-a transmis un mesaj agresiv fostului ei iubit, fotbalistul Gerard Pique, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

15 feb. 2023, 12:27
Shakira i-a transmis un mesaj subtil fostului iubit, Gerard Pique: „S-ar putea să îmi ucid fostul!”
Shakira l-a atacat pe Pique chiar de Ziua Îndrăgostiților

La aproape un an de la despărțire, se pare că Shakira nu poate trece peste separarea de Gerard Pique. Ea a devenit din ce în ce mai dură la adresa fostului partener, alături de care are și doi copii.

Ieri, de Ziua Îndrăgostiților, Shakira a șocat cu gestul prin care îl atacă, în mod subtil, pe fostul fotbalist de la FC Barcelona.

Citește și: Shakira vrea să îi dea peste nas lui Pique. De câte antrenamente pe zi are nevoie vedeta pentru a se menține sexy

Pe rețelele de socializare, artista a postat un videoclip în care dă cu mopul în bucătărie și interpretează melodia „I might kill my ex”, în română „S-ar putea să îmi ucid fostul”. Piesa originală îi aparține americancei Solana Imani Rowe, cunoscută drept SZA.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Postarea a strâns peste două milioane de like-uri în numai câteva ore. Gestul vine la doar câteva zile după ce presa spaniolă a scris despre faptul că Shakira îi spune „muscă moartă” celei care i-a luat locul.

Citește și: Sharon Stone, în doliu. Fratele său mai mic a murit după ce a suferit un atac de cord, la vârsta de 57 de ani

Cu cine a fost înlocuită Shakira

Faptul că cei doi nu mai formează un cuplu a devenit un subiect foarte mediatizat în presa internațională. Principala cauză a despărțirii celor doi se pare că a fost infidelitatea lui Pique. În prezent acesta are o relație cu Clara Chia Marti, cu care din care din câte se pare o înșela pe Shakira. Se pare, însă, că aceasta nu a fost singura infidelitate a lui Pique în relația cu Shakira. În urmă cu 10 ani, jucătorul Barcelonei ar fi avut o aventură cu Bar Refaeli (37 de ani), un cunoscut model, care a fost iubita lui Leonardo Di Caprio mai mulți ani.

Problemele au apărut după ce Shakira a găsit mesajele lui Pique cu Bar Refaeli, dar nu s-au limitat la doar atât. Surse din anturajul lor afirmă că aceștia ar fi avut și câteva întâlniri intime, însă Shakira ar fi trecute peste acest episod.