Shakira vrea să îi dea peste nas lui Pique. De câte antrenamente pe zi are nevoie vedeta pentru a se menține sexy

După divorțul de celebrul fostbalist de la Barcelona, Shakira este hotărâtă să îi demonstreză că a pierdut o adevărată comoară. Aceasta se antrenează intens, iar exercițiile pe care le face îi solicită fiecare mușchi al corpului.

24 ian. 2023, 15:53
Shakira vrea să îi dea peste nas lui Pique. De câte antrenamente pe zi are nevoie vedeta pentru a se menține sexy
Ce antrenament face Shakira la sală

Deși trece printr-o perioadă destul de dificilă din viața ei, Shakira este hotărâtă să arate lumii și, în special, lui Pique că este încâ în topuri! Columbianca care a devenit celebră pentru vocea atipică și dansurile senzuale, a divorțat recent de fotbalistul spaniol. Divorțul nu a fost unul tocmai amiabil, tocmai pentru că principalul motiv al divorțului a fost infidelitatea lui Pique. Pe de altă parte, problemele cu Fiscul au plasat-o pe Shakira direct pe prima pagină a ziarelor. Acum, vedeta e hotărâtă să demonstreze că este puternică și încă se poate. Pe lângă melodia-atac pe care a lansat-o recent, aceasta vrea să să mențină într-o formă cât mai bună, iar pentru asta are nevoie de nenumărate antrenamente pe zi. Antrenoarea personală a acestuia „a dat din casă” și a povestit care este ruitina cântăreței.

Citește și: Shakira îl atacă dur pe Pique. Ce mesaj îi transmite fostului iubit în noua piesă. Plânge continuu în videoclip și ține o inimă însângerată în mână

Anna Kaiser, fondatoarea și directoarea Anna Kaiser Studios, o antrenează pe Shakira încă de pe vremea când aceasta a realizat videoclipul „She Wolf”, adică de mai bine de 10 ani. Cântăreața în vârstă de 45 de ani este foarte ambițioasă, motiv pentru care nu ratează nicio ședință de fitness. În cadrul antrenamentelor, artista combină exercițiile cardio, dansul și mișcările care tonifică musculatura și o întăresc.

Ce antrenament face Shakira la sală

Antrenoarea a povestit, într-un interviu oferit revistei Shape, care sunt secretele care stau în spatele trupului superb al Shakirei.

„E ca o tocilară și adoră să învețe tot ce se poate care să aibă vreo legătură cu știința”, susține Anna făcând referire la clienta ei VIP.

Anna Kaiser a absolvit Academia Națională de Sport și reușește să îi mențină activ interesul cântăreței „aducând o energie pozitivă incredibilă” în sala de sport. De obicei, sesiunile de antrenament ale Shakirei sunt acompaniate de muzică, cu o singură excepție, atunci când diva columbiană are de înregistrat un nou album. Când vedeta trebuie să creeze, preferă să își facă antrenamentele în liniște, fără să audă niciun alt ritm care s-o perturbe.

Probabil că toată lumea știe, sau maăcar ăși imaginează, că abdomenul Shakirei este de fier! Așa că majoritatea antrenamentelor ei sunt orintate pe aceste categorii de muschi, care sunt antrenați sistematic.

„Îi place antrenamentul general, dar știe că nu poate să sară nici exercițiile cardio”, a declarat antrenoarea ei personală, care a ținut să adauge efectul pe care toate acele exerciții abdominale îl au asupra clientei sale. „Îi fac foame!”, spunea aceasta fără ezitare. „Nu mai cunosc pe nimeni altcineva, căruia să i se facă foame în timp ce face exerciții abdominale!”, a recunoscut aceasta.

Antrenoarea susține că antrenamentul pe care-l face Shakira „vă va schimba fiecare mușchi din zona medie”. Anna adaugă că, deși mișcările sunt focusate pe muschii abdominali, ele solicită întreg corpul. Motivul pentru care exercițiile sunt gândite este că „trupul nostru funcționează ca un tot unitar, nu ca o combinație de părți distincte”.

Antrenoarea a postat câteva filmulețe în care face câteva dintre exercițiile Shakirei pe pagina sa de Instagram, urmărită de 275.000 de oameni. Antrenamentul presupune un covoraș de yoga, o minge de Pilates, un set de greutăți ușoare și altul de greutăți medii și un prosop.

Exercițiul nr. 1

Kaiser recomandă ca întâi să se facă exercițiile pe-o parte și apoi să se repete întregul set de exerciții pe cealaltă parte. Primul exercițiu presupune să stai în picioare, cu șoldurile depărtate, în timp ce ții greutățile medii în fiecare mână. Stai în picioare pe covoraș și te apleci într-o parte până aproape de genunchi și apoi în alta, având greutățile în mână. Faci 20 de astfel de aplecări.

Exercițiul nr. 2

Următorul exercițiu – stai tot în picioare, cu picioarele ușor depărtate și greutățile ușoare în mâini. Ridici brațele deasupra capului, apoi cobori brațele în timp ce-ți rotești mijlocul pe lateral și ridici genunchiul între cele două brațe. Pe măsură ce cobori genunchiul, ridici ambele brațe deasupra capului din nou și reîncepi exercițiul pe care-l faci timp de un minut.

Exercițiul nr. 3

Ca să arzi grăsimea din talie, continuă cu cel de-al treilea exercițiu! Stai pe partea dreaptă pe mingea de Pilates, pe cotul drept. Picioarele și șoldurile sunt îndreptate spre colțul covorașului. Ridici brațul stâng pe măsură ce îți ridici și ambele picioare. Acest exercițiu este un fel de abdomene, dar pe lateral. Te apleci pe lateral, duci brațul spre picioare în timp ce ridici picioarele spre braț, într-o încordare care-și va tonifia superb întregul abdomen.

Citește și: Gerard Pique s-a afişat cu noua iubită. Cum a reacţionat Shakira după ce i-a văzut sărutându-se: „Este devastată, a avut nevoie de psiholog”