Shakira şi Jennifer Lopez, show incendiar la Super Bowl. Gestul pe care l-au făcut la final, după ce au cântat împreună

Cântăreţele de origine latino-americană Shakira şi Jennifer Lopez au oferit, duminică seară, în pauza finalei Super Bowl, momente incendiare. Cele două au prezentat 20 de cântece în aproximativ 15 minute.

RomaniaTV.net
03 feb. 2020, 06:55
Shakira şi Jennifer Lopez, show incendiar la Super Bowl. Gestul pe care l-au făcut la final, după ce au cântat împreună

Shakira a fost prima care a apărut pe scenă. „Hola, Miami!”, a strigat ea, dând startul cu „She Wolf”. Din medley-ul prezentat au făcut parte „Whenever, Wherever” şi „Hips Don’t Lie”, apoi, alături de portoricanul Bad Bunny, a cântat din piesa „I Like It” a lui Cardi B. Shakira a cântat şi la chitară, iar instrumentistul din trupa ei a adus câteva acorduri ale piesei „Kashmir” a trupei Led Zeppelin.

La rândul ei, Jennifer Lopez şi-a demonstrat aptitudinile de dans la bară, demonstrate în filmul „Hustlers”, lansat anul trecut. Aceasta a fost unul dintre cele peste zece momente coregrafice prezentate, care i-au demonstrat versatilitatea. A cântat din „Jenny from the Block”, „I’m Real” şi „Get Right”, apoi „Waiting for Tonight”.

Artistul columbian J Balvin i s-a alăturat pentru „Que Calor”, apoi au cântat împreună „Mi Gente”, pe care el a lansat-o împreună cu Beyoncé. După ce Balvin a părăsit scena, Lopez a cântat „On the Floor”, alături de un cor din care a făcut parte fiica ei Emme. Corul a interpretat şi o versiune a „Let’s Get Loud”, apoi refrenul „Born in the U.S.A” (Bruce Springsteen). Făcând referire la originile ei, Lopez a apărut îmbrăcată într-o haină în culorile steagului Puerto Rico.

Finalul a fost suprinzător, deoarece artistele au ales să cânte împreună „Waka Waka”, care a fost imnul Cupei Mondiale 2010. Momentul a fost unul reuşit, cele două demonstrând că sunt cele mai mari vedete latino-americane din industria divertismentului. 

Shakira şi Jennifer Lopez au încheiat show-ul, primul susţinut la Super Bowl de două cântăreţe sud-americane, cu o îmbrăţişare.

Demi Lovato a fost cea care a intonat imnul Statelor Unite în deschiderea Super Bowl LIV, ce a avut loc pe Hard Rock Stadium din Miami. Prestaţia ei a fost îndelung aplaudată şi lăudată în social media.

Acesta a fost sezonul cu numărul 100 al NFL.